Άσε με μόνο μου | Γιώργος Μπλετσάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας από τους πλέον αγαπημένους και δημοφιλείς τραγουδιστές, με την φωνή που σε ταξιδεύει, ο ερωτικός τραγουδιστής της Πάτρας, Γιώργος Μπλετσάκης , επιστρέφει δισκογραφικά με το απόλυτο τραγούδι του καλοκαιριού που αναμένεται επιτυχία με τίτλο  ” Άσε με μόνο μου ” σε στίχους του ιδίου και μουσική πάλι του ιδίου και Βασίλη Βυθούλκα.
Ο Γιώργος Μπλετσάκης είναι ένας καλλιτέχνης που ξεχώρισε από την αρχή της καριέρας του μέσα από τις αισθαντικές ερμηνείες του και από τις πολύ θετικές εντυπώσεις που αποσπά με τις εμφανίσεις του καθιστώντας τον έναν από τους γνωστούς καλλιτέχνες που προέρχονται από την Πάτρα.
 
Το τραγούδι γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία μέσα από τα social media και έχει γίνει Viral.

Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απαγόρευση στην κατανάλωση ύδατος σε πολλές κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Σε συνέχεια πλήθους πρόσφατων ανακοινώσεων σχετικά με την ανεπάρκεια...

Θεόδωρος Βερούτης: «Ζωντανό κομμάτι της ιστορίας και της παράδοσής μας ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγόριανης»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης παρευρέθηκε την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024 στην Αγόριανη, στην επιστημονική ημερίδα με θέμα «100 χρόνια από την θεμελίωση του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγόριανης του Δήμου Σπάρτης (1924-2024) – Ιχνηλατώντας τη Νεότερη Ιστορία της Κοινότητας Αγόριανης  και του Βορείου Ταϋγέτου, από τους Βαλκανικούς πολέμους (1912-1913) έως και το 1980».

Λαϊκό Αντάμωμα στο χωριό Θεισόα του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Στις 15 Αυγούστου στο χωριό Θεισόα του Δήμου Ανδρίτσαινας...

Περιφερειακή Επιτροπή | Συμμετοχή στην 88η ΔΕΘ και αποφάσεις για βελτίωση οδικών δικτύων και προμήθεια εξοπλισμού για το Ιστορικό-Λαογραφικό Μουσείο Κορίνθου

Συνεδρίασε, την Τρίτη 13 Αυγούστου, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Αναπληρωτής Περιφερειάρχη, Χρήστος Λαμπρόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Συνεδρίασε με σημαντικά θέματα η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου. Μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε η προμήθεια προθηκών και λοιπού εκθεσιακού εξοπλισμού και συνοδευτικές υπηρεσίες επανέκθεσης του Ιστορικού-Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου, που δείχνει

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο