Απευθείας μετάδοση του Πατρινού Καρναβαλιού από το ΙΟΝΙΑΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά από τρία χρόνια καρναβαλικής αναμονής έφτασε και πάλι η στιγμή χιλιάδες καρναβαλιστές να ξεχυθούν στους δρόμους της Πάτρας, παίρνοντας μέρος στις παρελάσεις, στη μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού.

[iframe width=”1280″ height=”720″ src=”https://www.youtube.com/embed/qhYKMWMZaDM” title=”Πατρινό Καρναβάλι 2023 | Μεγάλη Παρέλαση – Κυριακή 26 Φεβρουαρίου” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Μια γιορτή που κορυφώνεται και φέτος εκεί που χτυπάει η καρδιά των καρναβαλιών όλης της Ελλάδας, στην Πάτρα. Ένα ορμητικό και πολύχρωμο ποτάμι με κέφι, ζωντάνια, καλλιτεχνικές δημιουργίες, άρματα και πολύχρωμες στολές, σχηματισμούς και χορογραφίες όλα με καρναβαλική διάθεση που πλημμυρίζει τους δρόμους της Πάτρας αλλά και την οθόνη του ΙΟΝΙΑΝ.

Το μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα των παρελάσεων μεταδίδεται ζωντανά και διαδικτυακά από τον Τηλεοπτικό Περιφερειακό Σταθμό ΙΟΝΙΑΝ.

Μια τηλεοπτική υπερπαραγωγή με την χρήση OB VAN και ένα σύνολο επτά (7) καμερών, που περιλαμβάνουν Drones και Γερανό, σε ποιότητα εικόνας HD, υπόσχεται στους τηλεθεατές ότι θα «μεταφερθούν» μέσα στο πλήθος των δεκάδων χιλιάδων καρναβαλιστών.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 6.00 το απόγευμα στο ΙΟΝΙΑΝ η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση 

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 2.00 το μεσημέρι συντονιζόμαστε όλοι στο ΙΟΝΙΑΝ για τη μεγάλη παρέλαση των αρμάτων.

Από την Πλατεία Γεωργίου μεταφέρουν τον παλμό της παρέλασης, ο Τζίμης Πολίτης και η Κατερίνα Τσουκαλά. 

Το βράδυ της Κυριακής στις 9.00 παρακολουθήστε ζωντανά στο ΙΟΝΙΑΝ την Τελετή Λήξης και την Καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου!

Τελετή Λήξης:

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο