Ζωντανά στο ΙΟΝΙΑΝ το Καρναβάλι των Μικρών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μεγάλη γιορτή ξεκινά με τους μικρούς καρναβαλιστές! Ρυθμός, κέφι, χαρά, χρώματα και ζωντάνια ανταμώνουν και πάλι στο Πατρινό Καρναβάλι!

[iframe width=”942″ height=”530″ src=”https://www.youtube.com/embed/0odQhVEH69w” title=”Πατρινό Καρναβάλι 2023 | Η μεγάλη παρέλαση των μικρών | Κυριακή 19 Φεβρουαρίου” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Οι λιλιπούτειοι καρναβαλιστές δίνουν το πιο ζωντανό και χαρμόσυνο μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας με τη δική τους παρέλαση και το ΙΟΝΙΑΝ το μεταφέρει σε όλη την Ελλάδα!!

Δείτε ζωντανά μέσα από το ΙΟΝΙΑΝ την Παρέλαση των Μικρών και απολαύστε παιδικά χαμόγελα, δημιουργία, χορό και τραγούδι από παιδικές καρναβαλικές φωνές.

Κυριακή  19 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί συντονιζόμαστε όλοι στο ΙΟΝΙΑΝ για το καρναβαλικό ξεφάντωμα των μικρών καρναβαλιστών!

Πατρινό Καρναβάλι 2023 στο ΙΟΝΙΑΝ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο