Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας και Σ.Α.Ο.Ο. Τρίπολης σε ορειβατικό διήμερο στο Μαίναλο

Μαϊος 17, 2016
O Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμάτας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (Σ.Α.Ο.Ο.) Τρίπολης θα συμμετέχει το επόμενο Σαββατοκύριακο 21-22/5 στις πεζοπορίες και εκδηλώσεις που έχουν διοργανωθεί στο Δυτικό Μαίναλο στα πλαίσια των εγκαινίων δικτύου μονοπατιού στη περιοχή.

 Αντιγράφουμε από την ανακοίνωση του Σ.Α.Ο.Ο.: «… Θα εγκαινιάσουμε ένα εντελώς πρωτότυπο μονοπάτι, μήκους περίπου 30 χιλ. με επίκεντρο τα χωριά Πιάνα, Αρκουδόρεμα, Λιμποβίσι, Ελάτη και Βυτίνα. Πιστεύουμε ότι ένα δίκτυο μονοπατιών ορεινής πεζοπορίας, μπορεί να συνεισφέρει στον μεγάλο στόχο όλης της ορειβατικής οικογένειας, που δεν είναι άλλος από την προστασία και την ήπια διαχείριση της απαράμιλλης φύσης του Μαινάλου. Ένα διαχρονικό όραμα που αφορά άλλωστε όλους τους ορεινούς όγκους της πατρίδας μας.

Θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς η συμμετοχή σας στις πορείες και στις εκδηλώσεις μας!!! …»

Θα πραγματοποιηθούν πεζοπορίες το Σάββατο και την Κυριακή εύκολες και μέτριες (από 3 εως 6:30 ώρες). Το απόγευμα του Σαββάτου στον χώρο της κατασκήνωσης θα ακολουθήσει ορειβατικό γλέντι με δημοτικά τραγούδια και ντόπιες γεύσεις.

Η αναχώρηση από τα γραφεία του συλλόγου θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στις 7:00. Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου (κάθε βράδυ μετά τις 9:00, τηλ. 27210 97733) και στο 6977716580

Τελευταία τροποποίηση στις 17 Μαϊος 2016 %15:%Μάι

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia