«Πίνω» |Το νέο τραγούδι του Ζαχαρία Μαρκάκη (video)

Το νέο τραγούδι του Ζαχαρία Μαρκάκη ταξιδεύει ήδη στον αέρα…

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/3dlzPhUYDR4″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Με την προσωπική σφραγίδα της η Περσεφόνη Νικολού αναδεικνύει στα ραδιόφωνα το τραγούδι της «Πίνω» που το ερμηνεύει ο Ζαχαρίας Μαρκάκης σε στίχους :ΠερσεφόνηΝικολού Μουσική και ενορχήστρωση: Βασίλης Ποτήρης Μπουζούκι : Σταύρος Εκίζογλου και Ηχογράφηση : Studio Bill Potiris

Η Περσεφόνη Νικολού επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Πίνω», παράλληλα με την κυκλοφορία της πρώτης και ιδιαίτερα πολυαγαπημένης δισκογραφικής δουλειάς της.

Ώριμος και ορεξάτος όσο ποτέ, ο Ζαχαρίας Μαρκάκης θα ξετυλίξει στο νέο τραγούδι μία πλευρά του ταλέντου του, που δεν είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το ίδιο καλά όσο τις υπέροχες ερμηνείες του, που ήταν άλλοτε αέρινες και τρυφερές και άλλοτε δυναμικές γεμάτες συναισθήματα.

markakis family

Το πρώτο δείγμα προμηνύει ένα μοναδικό αποτέλεσμα με την προσωπική σφραγίδα της Περσεφόνης Νικολού. Το νέο single «Πίνω» σε αποκλειστική μετάδοση ανά επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες της επικρατείας από την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 είναι κοντά σας για να το απολαύσετε…!

Ένα τραγούδι που ταυτίζεται με την καρδιά κάθε άνδρα που αγαπάει αληθινά..!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο