Η Χριστίνα Κουσίδου “αποκαλύπτεται” στο pna.gr – To πρώτο single, το άγχος και τα όνειρα της (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια ανερχόμενη ερμηνεύτρια και στιχουργός παρουσιάζει στο pna.gr το πρώτο της single και μιλά για τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/_ySPWadAj6Y” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η πολλά υποσχόμενη Χριστίνα Κουσίδου, κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Τρίπολη, απ΄όπου και κατάγεται η μητέρα της.

Το τραγούδι «Με αποφεύγεις», σε στίχους της ιδίας, και μουσική του Θωμά Θεοδώρου, είναι μια άκρως ερωτική λαϊκή μπαλάντα με πολύ σύγχρονο ήχο.
Ο Λευτέρης Γιαννόπουλος επιμελήθηκε την ηχογράφηση, μίξη, mastering και προγραμματισμό του τραγουδιού, καθώς και την ενορχήστρωση. Την φωτογράφηση της Χριστίνας για το εξώφυλλο του single επιμελήθηκε ο Δημήτρης Μπαρμπαγιάννης.

«Το πρώτο μου τραγούδι το έγραψα όταν ήμουν δέκα χρονών και τότε αποφάσισα πως αυτό θέλω να κάνω στη ζωή μου», ανέφερε η Χριστίνα, ενώ μιλώντας για το τραγούδι της «Με αποφεύγεις» τόνισε πως παρά το γεγονός πως το άγχος ήταν το συναίσθημα που κυριαρχούσε, η προσπάθεια την δικαίωσε.

Όσον αφορά στην ενασχόληση της με το κομμάτι των στίχων, όπως μας αποκάλυψε επιθυμία της είναι να δοκιμαστούν κομμάτια που έχει γράψει από αναγνωσμένους καλλιτέχνες με μακρά πορεία στο χώρο.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο