Η Χριστίνα Κουσίδου "αποκαλύπτεται" στο pna.gr - To πρώτο single, το άγχος και τα όνειρα της (video)

Ιουλίου 02, 2017
Μια ανερχόμενη ερμηνεύτρια και στιχουργός παρουσιάζει στο pna.gr το πρώτο της single και μιλά για τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η πολλά υποσχόμενη Χριστίνα Κουσίδου, κατάγεται από την Θεσσαλονίκη, και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στην Τρίπολη, απ΄όπου και κατάγεται η μητέρα της.
Το τραγούδι «Με αποφεύγεις», σε στίχους της ιδίας, και μουσική του Θωμά Θεοδώρου, είναι μια άκρως ερωτική λαϊκή μπαλάντα με πολύ σύγχρονο ήχο.
Ο Λευτέρης Γιαννόπουλος επιμελήθηκε την ηχογράφηση, μίξη, mastering και προγραμματισμό του τραγουδιού, καθώς και την ενορχήστρωση. Την φωτογράφηση της Χριστίνας για το εξώφυλλο του single επιμελήθηκε ο Δημήτρης Μπαρμπαγιάννης.«Το πρώτο μου τραγούδι το έγραψα όταν ήμουν δέκα χρονών και τότε αποφάσισα πως αυτό θέλω να κάνω στη ζωή μου», ανέφερε η Χριστίνα, ενώ μιλώντας για το τραγούδι της «Με αποφεύγεις» τόνισε πως παρά το γεγονός πως το άγχος ήταν το συναίσθημα που κυριαρχούσε, η προσπάθεια την δικαίωσε.Όσον αφορά στην ενασχόληση της με το κομμάτι των στίχων, όπως μας αποκάλυψε επιθυμία της είναι να δοκιμαστούν κομμάτια που έχει γράψει από αναγνωσμένους καλλιτέχνες με μακρά πορεία στο χώρο.

Τελευταία τροποποίηση στις 2 Ιουλίου 2017 %19:%Ιουλ

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia