Η προετοιμασία της εξωτικής βασίλισσας του καρναβαλιού του Άργους, Αναστασίας Γιούσεφ (video)

Φεβρουαρίου 24, 2017
Δείτε το το φόρεμα με το οποίο η εκρηκτική Αναστασία θα ξεσηκώσει το ανδρικό κοινό χορεύοντας σε τρελούς ρυθμούς ως βασίλισσα του καρναβαλιού στο Άργος. 

Σε ησυχία δεν κάθεται αυτό το κορίτσι.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτυ σώου It's My Life, η Αναστασία Γιούσεφ, λίγο πριν την εμφάνισή της στην διαδικτυακή εκπομπή του Star Channel με τίτλο In & Out και παρουσιαστές τον Γιώργο Παπαγεωργίου και την Βενέτα Αναγνώστου, κάνει απόβαση στο κατάστημα του σχεδιαστή μόδας και επιχειρηματία Πάνου Ζήνα, όπου δοκιμάζει τις καταπληκτικές δημιουργίες του γνωστού Έλληνα designer που αναδεικνύουν την εξαιρετική σιλουέττα και την εξωτική ομορφιά της και κάνουν την χυμώδη Αιγυπτιώτισσα χορεύτρια πιο ερωτική από ποτέ!

Κερασάκι στην τούρτα, το φόρεμα με το οποίο η εκρηκτική Αναστασία θα ξεσηκώσει το ανδρικό κοινό χορεύοντας σε τρελούς ρυθμούς ως βασίλισσα του καρναβαλιού στο Άργος.

Στα backstage πλάνα, μην χάσετε τον μοναδικό Πάνο Ζήνα που μας κερδίζει με το χιούμορ του και την Βενέτα Αναγνώστου που έχει το ίδιο μαλλί με την Αναστασία και νομίζεις ότι είναι αδελφή της!

Mykonos Live Tv

Τελευταία τροποποίηση στις 24 Φεβρουαρίου 2017 %20:%Φεβ

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia