Θρησκευτικό και παραδοσιακό πανηγύρι 5,6,7 Αυγούστου στούς ΑΡΑΧΑΜΙΤΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Σύλλογος Αραχαμιτιωτών «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος», συνεχίζοντας την πολύχρονη παράδοση, διοργανώνει το πανηγύρι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και τη Γιορτή του Αραποσιτιού.
5 Αυγούστου

 

Στον ιδιαίτερο, μοναδικό και ειδυλλιακό χώρο της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στους Αραχαμίτες, μετά την Ακολουθία του Εσπερινού, θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα του συμπατριώτη μας, καλλιτέχνη και δεξιοτέχνη του κλαρίνου, Σωτήρη Κόκκορη.
6 Αυγούστου
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, το γλέντι θα συνεχιστεί υπό τον ίσκιο των πλατανιών και το τρεχούμενο νερό της πηγής.
7 Αυγούστου
Αφού νυχτώσει και ανάψουν οι φωτιές, στο προαύλιο χώρο του Πνευματικού κέντρου Αραχαμιτών, θα ψήσουμε τα καλαμπόκια και θα δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή βραδιά, με πολύ κέφι, αναπολώντας το παρελθόν.
Στο τριήμερο αυτό ο Σύλλογος Αραχαμιτιωτών «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος», γνωρίζοντας και βιώνοντας τις συγκυρίες που περνάμε, θα διαθέτει μπύρες και αναψυκτικά παγωμένα, γουρνοπούλα ζεστή, παραδοσιακή γραβιέρα, σε τιμές λογικές.
Σας καλούμε όλους και σας περιμένουμε, για να περάσουμε ώρες ξεγνοιασιάς, με κέφι και χορό. Μας χρειάζεται…!!!!!

 

Εκ του Δ.Σ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο