Στις 16 Μαΐου αρχίζει η 4η Ανθοκομική Έκθεση στην Καλαμάτα, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις

Για 4η φορά διοργανώνεται φέτος η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας, που θα διεξαχθεί κατά το διάστημα από 16 Μαΐου 2015 έως τις 24 του μήνα αυτού στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.

H 4η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας θα δώσει την ευκαιρία σε όσους την επισκεφθούν να θαυμάσουν και να αγοράσουν ανοιξιάτικα λουλούδια σε πανδαισία χρωματισμών, καθώς και φυτά, να πάρουν πληροφορίες από ειδικούς επιστήμονες για την καλλιέργεια και φροντίδα ανθέων και φυτών, αλλά και να μετάσχουν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Επίσης, θα διοργανωθούν εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικά για παιδιά.

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Όσοι φυτωριούχοι, ανθοπώλες, καταστηματάρχες με γεωργικά εφόδια κ.ά. ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην 4η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Καλαμάτας, ακόμη και από περιοχές εκτός Μεσσηνίας, μπορούν να συμπληρώσουν την παρατιθέμενη αίτηση.
Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης θα είναι από 9.00 έως 13.00 & από 18.00 έως 23.00, όλες τις ημέρες διοργάνωσής της.
Πληροφορίες δίδονται από τις υπαλλήλους της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Δήμου Καλαμάτας, Στυλιανή Στάμου, τηλ. 27213 60844 και Αγγελική Σταματελοπούλου, τηλ. 27213 60846.
 
ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ 
Επίσης, οι εκπαιδευτικοί των σχολείων που ενδιαφέρονται να μετάσχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα της 4ης Ανθοκομικής  Έκθεσης μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν σχετική αίτηση.
 
ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΦΟΡΕΩΝ 
Ακόμη, οι εκπρόσωποι φορέων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν την αίτηση που παρατίθεται εδώ Η συμμετοχή είναι δυνατόν να αφορά σε περίπτερο, ανακοίνωση – ομιλία ή διεξαγωγή εκπαιδευτικού προγράμματος.
 
«ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ – ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ» 
Η Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας, στο πλαίσιο της 4ης Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Καλαμάτας, συμμετέχει με παράλληλη δράση, που έχει θέμα: «Ιδιωτικές συλλογές – Νοσταλγία». Η δράση αυτή θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 και την Κυριακή 17 του μήνα, στο νότιο χώρο του Δημοτικού Πάρκου Σιδηροδρόμων.
Θα παρουσιασθούν ιδιωτικές συλλογές με αντικείμενα που συγκεντρώθηκαν με μεράκι, αγάπη και πάθος.
 
Οι ενδιαφερόμενοι συλλέκτες, που έχουν στην κατοχή τους συλλογές αντικειμένων όπως παλιές φωτογραφικές μηχανές, ραδιόφωνα, νομίσματα, κόμικς, φωτογραφικά άλμπουμ κι άλλα μικροαντικείμενα και υλικά, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το γραφείο της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας, Παπατσώνη 4, τηλ. 27213 60856, ώρες 9.00 – 13.00, προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να καταθέσουν τη σχετική αίτηση, μέχρι την Τρίτη 12 Μαΐου. Την αίτηση μπορείτε να δείτε εδώ.
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Γενικά αίθριος με αύξηση της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός για σήμερα (29/03) με...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Νότια Κυνουρία

Την Τρίτη 02/04/2024 λόγω εργασιών του ΑΔΜΗΕ θα πραγματοποιηθεί...

Μετασεισμός 4,5 Ρίχτερ στη Μεσσηνία – Παπαδόπουλος : Πολύ νωρίς να πούμε ότι είναι ο κύριος σεισμός

Από τις καταγραφές του Εθνικού Αστεροσκοπείου του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου...

Σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ ταρακούνησε την Πελοπόννησο

Τοπική ώρα: 29-03-2024 09:12 Μέγεθος: 5.7 R Επίκεντρο: 30 χλμ Δυτικά των Φιλιατρών Μεσσηνίας Εστιακό...
Μετάβαση στο περιεχόμενο