Στη Σπάρτη στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία ενώνουν τις φωνές τους. Τετάρτη 19 Αυγούστου 21:30

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Το Σαϊνοπούλειο ίδρυμα θα διαθέσει λεωφορείο για τη δωρεάν μεταφορά του κοινού προς και από το θέατρο. Η αναχώρηση θα γίνει στις 8.30΄ μμ από τα γραφεία της οδού Κων/νου Παλαιολόγου 86.
 
Τηλέφωνα για πληροφορίες 27310 82470, 27310 82395

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι πρόσφατες εμφανίσεις τους στην Αθήνα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία ενώνουν τις φωνές τους, για να προσφέρουν στο κοινό άλλη μια μαγική βραδιά στο Σαϊνοπούλειο!

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου οι δύο κορυφαίες ερμηνεύτριες θα μας χαρίσουν ένα πρόγραμμα γεμάτο εμβληματικά τραγούδια από τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής τους δισκογραφίας, αλλά και αναφορές σε τραγούδια της λαϊκής μουσικής και στους μεγάλους συνθέτες (Μ. Θεοδωράκης, Μ. Χατζιδάκις, Β. Τσιτσάνης, Σ. Κουγιουμτζής, Σ. Ξαρχάκος, Δ. Σαββόπουλος, κ.ά.). και τραγουδοποιούς του καιρού μας (Σ. Μάλαμας, Μ. Πασχαλίδης, Θ. Παπακωνσταντίνου κ.ά).

Μαζί τους οι νέοι ταλαντούχοι τραγουδιστές Μυρτώ Ναούμ και Βασίλης Προδρόμου και μεγάλη λαϊκή ορχήστρα, με τη μουσική επιμέλεια τουΣτέλιου Φωτιάδη.

Η έναρξη της συναυλίας είναι προγραμματισμένη για τις 9.30΄ μμ. Η τιμή εισόδου είναι μειωμένη σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό του Φεστιβάλ και διαμορφώνεται σε 10 ευρώ για όλους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά

Τα μουσεία θα είναι ανοικτά για το κοινό κατά...

Το νερό Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι το νερό Λουτρακίου που παρέχεται εντός του αστικού ιστού του Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ.     Το νερό που δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης» και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για άλλες οικιακές χρήσεις αποτελεί ένα προσωρινό μέτρο και αφορά  μόνο στην ευρύτερη εκτός σχεδίου περιοχή του Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας και

Καιρός: Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Επιμένει και σήμερα Σάββατο (20/7) ο καύσωνας διαρκείας στις...

Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου Μεγαλόπολης – Καλοκαίρι 2024

Μήνυμα Δημάρχου Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλου. Θέλω να ευχαριστήσω τους αντιδημάρχους...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο