Κλειστοί όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι λόγω καύσωνα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι κλειστοί από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, λόγω πρόβλεψης υψηλών θερμοκρασιών, αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, το ΥΠΠΟ πληροφορεί:«Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από την ΕΦΑ Πόλης Αθηνών και από τον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων, λόγω της πρόβλεψης υψηλών θερμοκρασιών, όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι κλειστοί από τις 12 το μεσημέρι ως τις 5 το απόγευμα».

Να σημειωθεί ότι, η κορύφωση του φαινομένου αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή (19/7).

Στην Αττικής οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν από τους 30 έως τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι έως και 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δεσμευτικές προσφορές για το Μιναγιώτικο Φράγμα | Δημήτρης Πτωχός: «Ημέρα που σηματοδοτεί πρόοδο και ενίσχυση των προσδοκιών»

«Ημέρα που σηματοδοτεί μια σημαντική πρόοδο για την Πελοπόννησο και ενισχύει την προσδοκία μας για μια πιο παραγωγική γεωργία» χαρακτήρισε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, καθώς ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής δεσμευτικών προσφορών για το έργο «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Συντήρηση και Λειτουργία Φράγματος Μιναγιώτικου μέσω ΣΔΙΤ» από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Αντίστροφη μέτρηση για το «42 ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ by Altion Tonovit»

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης...
00:06:26

Ναύπλιο: Τι αναφέρει ο συνήγορος του 17χρονου που ξύρισε τον 12χρονο με φαλτσέτα (βίντεο)

«Παγωμένη» είναι η σχολική κοινότητα και η κοινωνία της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ