Συναυλία στο Κάστρο υπό το φως της Πανσελήνου – Μαγικό ξεκίνημα του Estella Festival (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια συναυλία στο Κάστρο. Αυτό που έχει χιλιοειπωθεί σαν πρόταση από τους περισσότερους, αυτό που αποτελούσε όνειρο για πολλούς παραλιώτες, αυτό που τέλος πάντων προτείναμε όλοι για το που θα έπρεπε να γίνει μια πολιτιστική εκδήλωση, έγινε χθες, σαν απόφαση της τελευταίας στιγμής, μετά την έγκριση της αραιολογικής υπηρεσίας.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/hgT4jbwlyTQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η προγραμματισμένη συναυλία στην Ευαγγγελίστρια, πρώτη μέρα του Estella Festival που οργανώνεται φέτος από το Δήμο, μεταφέρθηκε προς έκπληξη όλων, στο Κάστρο.  Ενας χώρος που ευωδιάζει ιστορία πλημνμύρισε χθες με τις απόλυτα συμβατές μελωδίες της Ρηνιώς Κουρδάκη και του συνεργάτη της Γιώργου Παυλάκου, που ταξίδεψαν τους θεατές υπό το φως της Πανσελήνου κάνοντάς τους να ονειρευτούν.

Η βραδιά ξεκίνησε με το καλοσώρισμα της προέδρου της επιτροπής πολιτισμού του Δήμου κυρίας Γεωργίας Κούβαλη, για να μιλήσουν στη συνέχεια ο συνταξιούχος καθηγητής κ. Βαγγέλης Κούκλης, ο πρόεδρος της τ/κ Παρ. Αστρους κ. Κωνσταντίνου, η εκπρόσωπος της αρχαιολογικής υπηρεσίας κυρία Φουρτούνη και ο Δήμαρχος κ. Π. Μαντάς. Οι δύο πρώτοι μάλιστα άφησαν σαφείς αιχμές για τη μη αναστήλωση του Κάστρου με τις προσπάθειες να ξεκινούν προ εξαετίας, αλλά και τους κινδύνους που υπάρχουν να κατασταρφεί το μνημείο.

{gallery}astros_estela{/gallery}

astrosnews.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 17/7/2024 appeared first on .

Καιρός: Ενισχύεται ο καύσωνας, στους 42 βαθμούς το θερμόμετρο

Σε συνθήκες καύσωνα οι περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο