Στις αίθουσες επιστρέφει η ταινία «Αρκαδία1900. Καμπανία της Ανατολής»

Σεπτεμβρίου 14, 2022
Η ταινία «Αρκαδία1900. Καμπανία της Ανατολής» επιστρέφει στην Τρίπολη από τις 15 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στο Cineville.

Μετά τα βραβεία στα φεστιβάλ Ιεράπετρας, Samos Summer Festival και Open Air Film Festival (Αττική), τις κατάμεστες από θεατές προβολές στη Θεσσαλονικη (Αίθουσα Τζον Κασσαβέτης και Κτήμα Γεροβασιλείου), στην Κόρινθο (σινέ Φλοίσβος), στο Αίγιο (ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ 2022), στο Στρογγυλό (Αγιος Δημήτριος-Αθήνα), η ταινία, που ενθουσίασε κριτικούς και κοινό, επιστρέφει στον γενέθλιο τόπο της ιστορίας της και των γυρισμάτων, στην Αρκαδία.
Είναι η άγνωστη, έως τώρα, ιστορία ενός πρωτοπόρου οινολόγου και παραγωγού σαμπάνιας από την Αρκαδία, ο οποίος πήρε χρυσά μετάλλια στις παγκόσμιες εκθέσεις στην περίοδο 1885-1934.
Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Σοφία Σειρλή, Οδυσσέας Σταμούλης και στον κεντρικό ρόλο ο Ισίδωρος Σταμούλης.
Η μουσική είναι της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με ερμηνεία Μάριου Φραγκούλη και συμμετοχή της ορχήστρας Καμεράτα.

Κάθε εισιτήριο είναι και εκπτωτικό κουπόνι αξίας 10% για την αγορά κρασιών στα οινοποιεία της περιοχής: Τσέλεπου, Σπυρόπουλου, Τρουπή, Παναγόπουλου, Καλόγρη, Παπαντώνη.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia