H Εύη Τατούλη στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή “Πρωινή ενημέρωση”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H σημερινή συνέντευξη της Εύης Τατούλη στην Ερτ1 στην εκπομπή “Πρωινή ενημέρωση”.  

” Ακούω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει φέρει κάτι καινούργιο γιατί οι πολίτες έχουν βαρεθεί το παλιό. Τι λευκή επιταγή δίνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ να ξαναφτιάξει ένα κομματικό κράτος; Οι πολίτες βαρέθηκαν την κομματικοποίηση του κράτους. Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί έρχεται το νέο να κάνει αυτό που έκανε το παλιό”. 

[iframe width=”650″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/qdlqfnFAQiQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η κυρία Τατούλη υπογράμμισε την ανάγκη που έχει η χώρα να κυβερνηθεί. “Εκείνο το οποίο με φοβίζει ιδιαίτερα είναι ότι θα μπούμε σε ένα νέο κύκλο διαπραγμάτευσης με στόχο την απομείωση του χρέους. Και πολύ φοβάμαι ότι αυτό που έχει ανάγκη η χώρα να κυβερνηθεί θα μείνει πίσω θεωρώντας εσφαλμένα κάποιοι στο μυαλό τους ότι θα πατήσουν κάποιο κουμπί και η οικονομία θα πάρει πάλι μπροστά και οι επενδύσεις θα έρθουν στη χώρα χωρίς να διαθέτουμε κάποια τεχνογνωσία για να πετύχουμε αυτούς τους στόχους”, είπε χαρακτηριστικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:35:08

Ομιλία του Χάρη Δούκα στην Τρίπολη

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για...

Υπό έλεγχο βρίσκεται πλέον η φωτιά σε χωριά του Δήμου Γορτυνίας

Άμεση και συντονισμένη ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής στον οικισμό Καστράκι του Δήμου Γορτυνίας, μετά την εκδήλωση πυρκαγιάς το μεσημέρι της Παρασκευής, καταφέρνοντας να περιορίσουν την εξάπλωσή της και να μην κινδυνεύουν οικισμοί. Η φωτιά ξεκίνησε περίπου στις 12 το μεσημέρι σε δασική έκταση και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (16/7/2024)

Την Τρίτη (23/7/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Μηνιαία Απολογιστικά Οικονομικά Στοιχεία Δήμου (Ιούνιος 2024)

Τα αποτελέσματα του προϋπολογισμού για τον Ιούνιο 2024 ανακοινώνει ο Δήμος Τρίπολης. Τα αναλυτικά στοιχεία υπάρχουν ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο