Λαφαζάνης:”Το εθνικό νόμισμα και το ριζοσπαστικό πρόγραμμα της Λαϊκής Ενότητας θα απογειώσει την Ελλάδα”(video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Τρίπολη βρέθηκε σήμερα,Δευτέρα 9 Οκτωβρίου ο Γραμματέας του Π.Σ. της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/sUVekulhkhw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Μετά την περιοδεία στα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης ο Γραμματέας του Π.Σ. της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ σχολιάζοντας την γενική κατάσταση της Ελλάδας και παρουσίασε τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας.

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο κ. Λαφαζάνης με την πολιτική του κ. Τσίπρα αναφέροντας χαρακτηριστικά:”Ο Τσίπρας με την πολιτική του αντιπροσωπεύει την νέα δεξιά στην χώρα μας.Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας κάνει τα πιο δεξιά ,τα πιο αποτρόπαια και τα πιο αποκρουστικά έργα στην χώρα μας.Ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποδειχθεί εξαιρετικός και αποτελεσματικός στο ξεπούλημα της χώρας.Αυτή την πολιτική θέλουμε να την ανατρέψουμε”.

Μεταξύ άλλων ο κ. Λαφαζάνης επεσήμανε πως η Λαϊκή Ενότητα πρωτοστατεί στο αναπτυσσόμενο κίνημα σε όλη την Ελλάδα ενάντια στους πλειστηριασμούς για την προστασία της πρώτης κατοικίας,της λαϊκής περιουσίας και της ακίνητης περιουσίας είτε των επαγγελματιών είτε των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.Ωστόσο ανέφερε πως η κυβέρνηση προκειμένου να παρακάμψει το κίνημα προχώρησε θεσμικά στους λεγόμενους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.Το κίνημα όμως αντιτάχθηκε στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και έχει δημιουργήσει όρους και προϋποθέσεις ώστε να μην γίνουν,να ακυρωθούν και να μείνουν στα χαρτιά.

Παράλληλα ο κ. Λαφαζάνης τόνισε πως η πρόταση της Λαϊκής Ενότητας είναι ρεαλιστική,βιώσιμη,ριζοσπαστική και διαθέτει ενωτική πολιτική για να γίνουν όλα όσα προτείνουν πραγματικότητα.”Προτείνουμε την μετάβαση της Ελλάδας από το ευρώ στο εθνικό νόμισμα” υπογράμμισε.Η ευρεία σεισάχθεια στα ιδιωτικά χρέη που είναι μεγαλύτερο βάρος από ότι τα δημόσια χρέη θα δώσει νέα πνοή στην οικονομία της χώρας.

Κλείνοντας ο Γραμματέας του Π.Σ. της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης επεσήμανε πως το εθνικό νόμισμα και το ριζοσπαστικό πρόγραμμα της Λαϊκής Ενότητας θα απογειώσει την Ελλάδα αναπτυξιακά,οικονομικά και κοινωνικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Ενισχύεται ο καύσωνας, στους 42 βαθμούς το θερμόμετρο

Σε συνθήκες καύσωνα οι περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας,...

Καλαμάτα: Συνελήφθη 64χρονος για παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά και για όπλα

Συνελήφθη, χθες (15.7.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του...

Κλιματιζόμενος χώρος στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας λόγω καύσωνα

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο