Α. Σαμαράς απο την Καλαμάτα: «Ήρθανε τα κρουαζιερόπλοια …κλείσανε τα μαγαζιά»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από την Καλαμάτα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς τονίζοντας «το μόνο που τους νοιάζει είναι το κόμμα και να σβήνουν εκείνα τα οποία γράψαμε εμείς με πολύ μεγάλο μόχθο και με πολύ μεγάλη προσπάθεια».

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που βρίσκεται από το μεσημέρι στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όπως θυμάστε όταν καταργήσαμε το καμποτάζ, ήρθαν τα κρουαζιερόπλοια. Σαν αυτούς τους γίγαντες – κρουαζιερόπλοια που βρίσκονται πίσω μου.

Τώρα που ήρθανε τα κρουαζιερόπλοια, κλείσανε τα μαγαζιά και δύο χιλιάδες κόσμος που θα μπορούσε να ψωνίσει εδώ πέρα στην Καλαμάτα, σε κάθε περιοχή της χώρας, δε μπορεί να το κάνει.

Αυτό είναι μεγάλο λάθος.

Ελπίζω ο τουρισμός, ο οποίος έφτασε σε επίπεδα – ρεκόρ στην προηγούμενη Κυβέρνησή μας, μέσα από μάχες που δώσαμε για αυτό, να συνεχίσει να έρθει, γιατί μέχρι στιγμής είναι η μόνη ελπίδα για ανάπτυξη στην οικονομία.

Γιατί για την οικονομία και για την ανάπτυξη δεν γίνεται καμία κουβέντα.

Το μόνο που τους νοιάζει είναι το κόμμα και να σβήνουν εκείνα τα οποία γράψαμε εμείς με πολύ μεγάλο μόχθο και με πολύ μεγάλη προσπάθεια».

Ο κ. Σαμαράς μετά τις 6 το απόγευμα θα συναντηθεί με το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και άλλους φορείς του νομού σε ξενοδοχείο της πόλης, ενώ αύριο στις στις 9.30 π.μ θα επισκεφθεί τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia