• 21 Μαρ

  ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ - ΒΕΜΜΟΥ Μ.

  ΤΡΙΠΟΛΗ | Πατρ. Γρηγορίου Ε 9 & Νεομάρτυρος

  08:30 - 08:30 (Επόμ.), τηλ.: 2710237773

 • 21 Μαρ

  ΔΡΟΓΕΣ - ΜΕΛΛΟΥ Ο. - ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

  ΝΑΥΠΛΙΟ | Τσολακοπούλου 2

  08:00 - 08:00 (Επόμ.), τηλ.: 2752022622

 • 21 Μαρ

  ΠΑΠΑΣΠΥΡΙΔΑΚΟΣ Ν.- ΠΑΠΑΣΠΥΡΙΔΑΚΟΣ Ν.

  ΣΠΑΡΤΗ | Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 112

  08:00 - 08:00 (Επ.), τηλ.: 2731025041

 • 21 Μαρ

  ΚΛΕΠΕΤΣΑΝΗ ΖΩΗ

  ΚΟΡΙΝΘΟΣ | Εθνικής Αντιστάσεως 23

  08:00 - 14:00 17:30 - 08:00 (Επ.), τηλ.: 2741022515

 • 21 Μαρ

  ΒΟΥΤΣΗ ΤΙΝΑ

  ΚΑΛΑΜΑΤΑ | Ιατροπούλου 3 & Παγώνη Χρύσανθου

  08:00 - 08:00 (Επόμ.), τηλ.: 2721020656

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τσακώνονται για να κρύψουν ότι συμψηφίζουν σκάνδαλα

Το βασικότερο ζήτημα σήμερα είναι ότι παρακολουθούμε ανθρώπους να ψάχνουν στο διαδίκτυο ένα αντιβιοτικό που χρειάζεται ένας ασθενής που υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία. Δυστυχώς δεν μπορούν να το βρουν.

Η προσπάθεια έχει κατακλύσει το διαδίκτυο, αφού η κυβέρνηση δεν μπορεί να καλύψει αυτή την ανάγκη προσπαθούν οι πολίτες. Το πρόβλημα με το φάρμακα είναι τεράστιο.

Αναφορικά με την κηδεία του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου: Θέλω να πω θερμά συλλυπητήρια σε ανθρώπινο επίπεδο στην οικογένεια, είναι μέρες πένθους για αυτούς. Αυτό είναι ένα άλλο θέμα διαφορετικό από την προσπάθεια κάποιων να κάνουν ξέπλυμα μιας συγκεκριμένης περιόδου την οποία θα κρίνει η ιστορία. Συζητάμε για διχαστικές τάσεις, ωστόσο κυρίως ο κ. Σαμαράς διαφοροποιήθηκε λέγοντας συγκεκριμένα πράγματα για το πώς πρέπει να διαχειριστεί το κράτος την κηδεία. Άρα, καλό θα ήταν να μη μεταφέρουμε ένα πρόβλημα που είναι στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας έξω από το κόμμα τους. Δεν υπάρχει γενικώς διχασμός, υπάρχει ένας διχασμός εντός της ΝΔ με συγκεκριμένες τάσεις.

Λυπάμαι που τα κόμματα τσακώνονται για να κρύψουν ότι συμψηφίζουν σκάνδαλα. Πριν λίγες μέρες ο κ. Πολάκης, ως αρμόδιος τομεάρχης ΣΥΡΙΖΑ, δημοσίευσε πληρωμές της κας Ευθυμίου (Βουλευτή ΝΔ) από τον ΕΦΚΑ ως συμβεβλημένης δικηγόρου. Αμέσως μετά ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παραίτηση της με ανακοίνωση του. Δυο μέρες μετά, η ΝΔ δημοσίευσε πληρωμές της κας Ελευθεριάδου (Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ) από τον ΕΦΚΑ ως συμβεβλημένης δικηγόρου και ζήτησε την παραίτηση της από τον κ. Τσίπρα. Τελικά δεν παραιτήθηκε καμία από τις δύο, αφού ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ με τη βοήθεια των ΜΜΕ ξέχασαν αυτό το θέμα συμψηφίζοντας σκάνδαλα.

Για τα θέματα Διαφάνειας και Δημοκρατίας: Τα θέμα Διαφάνειας και Δημοκρατίας είναι πολύ μεγάλο ζήτημα για τη χώρα και για το πώς νιώθει ο πολίτης. Τις προηγούμενες μέρες αναδείχθηκαν δύο μεγάλα θέματα.  Πρώτον, έχουμε μια ένορκη κατάθεση ότι διοχετεύονταν χρήματα από τον κ. Καλογρίτσα στον ΣΥΡΙΖΑ και σε δημοσιογράφους. Εμείς ως ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής όταν προκύπτουν τέτοια ζητήματα προχωρούμε αμέσως σε αναστολή ιδιότητας μέλους. Πρέπει να διαλευκανθεί τι ακριβώς συνέβη σε αυτή την υπόθεση. Στη συνέχεια αυτών ο κ. Παππάς απείλησε με μήνυση και ο κ. Καλογρίτσας τον προέτρεψε να κάνει μήνυση προκειμένου να βγουν πολλά στην επιφάνεια. Δεν θέλει η δικαιοσύνη να μάθει τι εννοεί ο κ. Καλογρίτσας;

Επιπλέον, προέκυψαν εξελίξεις στο θέμα των παρακολουθήσεων. Είναι ένα ζήτημα που έχει να κάνει με την προάσπιση των ατομικών δικαιωμάτων και εμείς αυτή την πλευρά του ζητήματος έχουμε προκρίνει από την αρχή. Είναι θέμα Δημοκρατίας να μάθουμε την αλήθεια για όλα αυτά. Ο κ. Φλώρος δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση, περιμένουμε. Το ΠΑΣΟΚ έχει φτιάξει τις ανεξάρτητες αρχές αυτής της χώρας. Δυστυχώς, η ΝΔ με τη συμβολή του κ. Ντογιάκου θέλει να τις υπονομεύσει και σίγουρα όλοι θυμούνται τον κ. Πολάκη να λέει ότι οι ανεξάρτητες αρχές είναι για το θεαθήναι.

--

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Ε΄Αντιπρόεδρος της Βουλής

Βουλευτής Αρκαδίας ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia