BLOCO : Απάντηση στις ανυπόστατες καταγγελίες της ΠΑΣΠ Καλαμάτας

Για αυταρχικές πρακτικές της ΠΑΣΠ Καλαμάτας κάνει λόγο το BLOCO.

Καταγγέλλουμε τις αυταρχικές πρακτικές της ΠΑΣΠ Καλαμάτας. 

Ένα μηνα μετά τις φοιτητικές εκλογές η ΠΑΣΠ δεν επιτρέπει στο BLOCO Καλαμάτας να έχει συνδικαλιστική παρουσία εντός του πανεπιστημίου. Με διάφορες προφάσεις αποφεύγει να ορίσει Δ.Σ. για την ανακατανομή των χώρων, θεωρώντας τον φοιτητικό σύλλογο τσιφλίκι της.
Σήμερα το BLOCO πραγματοποίησε παρέμβαση για την επίθεση που δέχθηκε την Τρίτη 14/6 μέλος του Δ.Σ. της σχολής από οργανωμένους φασίστες. Γύρω στις 10:30, περίπου 30 τραμπούκοι της ΠΑΣΠ επιχείρησαν με το έτσι θέλω να κατεβάσουν τις αφίσες του BLOCO με την πρόφαση οτι ο χώρος τους ανήκει. 
bloco Affid2
Όποιος έχει υπάρξει έστω και μια μέρα στο πανεπιστήμιο της Καλαμάτας θα διαπιστώσει ότι η ΠΑΣΠ έχει καταλάβει σχεδόν ολόκληρο τον χώρο του πανεπιστημίου μην επιτρέποντας με διάφορες προφάσεις στις άλλες πολιτικές δυνάμεις να έχουν πολιτικό χώρο έκφρασης. 
Αυταρχικές λογικές επιβολής και επίδειξης δύναμης δεν έχουν καμία σχέση με το δημοκρατικό πανεπιστήμιο. Είναι ακριβώς οι ίδιες λογικές με τις οποίες η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να επιβάλει την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στις σχολές.
Καταγγέλλουμε τις αυταρχικές πρακτικές της ΠΑΣΠ Καλαμάτας. Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη παράταξη συμπεριφέρεται με καθεστωτικό τρόπο. Προεκλογικά απέκλεισε το BLOCO απο τις φοιτητικές εκλογές στην σχολή ΔΕΟ, ενώ είχε πραγματοποιήσει αντίστοιχη επίθεση αποκλεισμού. Όσο και αν θέλουν να μας αποκλείσουν απο το πανεπιστήμιο τα παιδιά του Ανδρουλάκη δεν θα τα καταφέρουν. Το BLOCO Καλαμάτας ήρθε στην πόλη για να μείνει και να παλέψει μαζί με τους φοιτητές να διεκδικήσει καλύτερους όρους σπουδών.
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.
Μετάβαση στο περιεχόμενο