Παναγιώτης Νίκας: Αν τους στόχους που έχουμε βάλει δεν τους πετύχουμε δεν αξίζετε να μας εμπιστευθείτε και πάλι

Παναγιώτης Νίκας: Έχω συνείδηση πως υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που ενδεχομένως θα ήταν καλύτεροι Περιφερειάρχες από εμένα αλλά σε τούτη χώρα δεν κατορθώνουν να πάρουν το αξίωμα που τους αξίζει για να προσφέρουν. 

Στην εκδήλωση με τους επενδυτές της μεταποίησης του Προγράμματος LEADER βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας.

Στον χαιρετισμό του ο κύριος Νίκας αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιλαμβάνεται την θέση του ως Περιφερειάρχης, ενώ αποκάλυψε και τις σκέψεις του για το μέλλον της ομάδας του και για νέα θητεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, λέγοντας πως αν ο λαός κρίνει να συνεχιστεί θα συνεχιστεί.

Σε άλλα σημεία της ομιλίας του ο κ. Νίκας ανέφερε:

Εμείς δεν είμαστε τίποτα άλλο πάρα υπηρέτες του λαϊκού συμφέροντος. Μετά από κάποια χρόνια κανείς δεν θα μας ξέρει, κανείς δεν θα μας γνωρίζει αυτή είναι η πορεία των πραγμάτων, επομένως η δουλειά μας είναι να προσφέρουμε όσο περισσότερα μπορούμε και το έργο μας να το θυμούνται οι άνθρωποι και στο μέλλον.

Για ψηφοθηρικούς κυρίως λόγους έχουμε δημιουργήσει μια δημόσια διοίκηση που είναι ανασταλτικός παράγοντας για την ανάπτυξη της χώρας. Δεν μπορούμε να πάμε μπροστά έτσι. 

Από τη θέση αυτή του υπηρέτη του δημοσίου συμφέροντος ο οποίος σας λέει ότι αν τους στόχους που έχουμε βάλει δεν τους πετύχουμε δεν αξίζετε να μας εμπιστευθείτε και πάλι. Η πολιτική η δική μας δεν είναι πως θα ξαναβγεί αυτή η ομάδα. Η πολιτική μας πρέπει να είναι πολιτική προσφοράς κι αν ο λαός κρίνει να συνεχιστεί θα συνεχιστεί κι αν ο λαός κρίνει ότι πρέπει να γίνει κάτι άλλο να γίνει κάτι άλλο.

Κι εσείς να μας κρίνετε και από τη συμπεριφορά μας και από τη δράση μας. Δεν κατεχόμαστε από κανενός είδους μίσος η φανατισμό προς κανέναν. Υπάρχει αγάπη προς τον τόπο. Η Πελοπόννησος είναι το διαμάντι της Ελλάδος.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia