Τάσος Παπαζαχαρίας: Μεγάλη ήττα της ακροδεξιάς πτέρυγας της Ν.Δ στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο ένας είχε επενδύσει στην ημερομηνία γέννησής του, χωρίς πρόγραμμα και αρχές, αλλά με βασικούς υποστηριχτές τον τσεκουροφόρο Βορίδη και τον συνομιλητή με τους νεοναζί Μπαλτάκο!

Ο άλλος είχε επενδύσει καθαρά στις δηλωμένες κατ εξακολούθηση ακροδεξιές ιδέες του και πρακτικές, χωρίς περιστροφές και ενδοιασμούς, χρησιμοποιώντας την επιθετικότητά του, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του, που του είχαν μάθει από παιδί όταν υπηρετούσε, χωρίς το δημοκρατικό σελοφάν που του φόρεσε ο Σαμαράς, την ακροδεξιά της χώρας μας επί Καρατζαφέρη!
Όμως ο λαός σε τούτη τη χώρα, παρά τις όποιες ενστάσεις του και τις επιφυλάξεις του σε κάθε τί προωθημένο και προοδευτικό, κρατάει τις αποστάσεις του, από κάθε ακραίο και επικίνδυνο για τη χώρα μας και το λαό της!
Έτσι με πλήρη γνώση του τι εκπροσωπούσε ο κάθε ένας από τους τέσσερες υποψήφιους προέδρους της Ν.Δ, αφού η προεκλογική τους εκστρατεία διήρκησε επί μακρού, προσήλθε στις κάλπες χθες και μαύρισε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο κάθε τάση προς την ακροδεξιά και κάθε ελπίδα των σκοτεινών κύκλων του παρασκηνίου μέσα στη Ν.Δ, οι οποίοι σχεδίαζαν μέρες τώρα την επανόρθωση των ακροδεξιών απόψεων που καταδίκασε ο λαός μας επανειλημμένως στις τρεις κατά σειρά εκλογικές αναμετρήσεις που έγιναν τελευταία στη χώρα μας!
Θα είναι κέρδος για τον καθένα μας να επικρατήσουν μέσα στη Ν.Δ στις 10 Γενάρη που θα αναμετρηθούν οι δύο επικρατέστεροι Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης, να επικρατήσουν οι δυνάμεις εκείνες που θα αντιπολιτεύονται με κριτικό μεν αλλά με σοβαρό λόγο και εποικοδομητικές προτάσεις τη κυβέρνηση, η οποία είναι σε όλους μας αντιληπτό ότι δίνει μια πολύ δύσκολη μάχη, παλεύοντας με τα θηρία προκειμένου να βγάλει τη χώρα μας από τη δεινή θέση που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια!
Ας περιμένουμε! Η ελπίδα άλλωστε πεθαίνει τελευταία!!!!

Τρίπολη 21-12-2015 Τάσος Παπαζαχαρίας
tasospapazax.blogspot.com

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Τρίπολη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Αποπνικτική είναι σήμερα (23/4) η ατμόσφαιρα σε όλη τη...

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο