Δήλωση του υποψήφιου για την προεδρία της ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα για τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήλωση για τη συνεδρίαση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών έκανε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η δήλωση του κ. Τζιτζικώστα είναι η εξής:

 

«Η πολιτικά ύποπτη κίνηση του κ. Τσίπρα να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών είναι σε κάθε περίπτωση προσχηματική.

Είναι ξεκάθαρο, ό,τι η ανικανότητα και η ανευθυνότητα της κυβέρνησης να υλοποιήσει τα μέτρα που η ίδια εισηγήθηκε και η ίδια διαπραγματεύτηκε, την οδηγεί στο να ψάχνει σήμερα συνενόχους.

Επισημαίνω πως πρέπει να υπάρξει επισήμως πρόσκληση προς τους Πολιτικούς Αρχηγούς και πάνω από όλα οριστικοποίηση των θεμάτων προς συζήτηση.

Σε αυτήν την περίπτωση ζητώ την σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, πριν το Πολιτικό Συμβούλιο Αρχηγών, παρουσία των τεσσάρων υποψηφίων, για να παρθούν οι αποφάσεις.

Τέλος, έχω επανειλημμένως και από την πρώτη στιγμή ζητήσει δημόσια, την ανάγκη συνάντησης των τεσσάρων υποψηφίων για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, για να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας προς κάθε κατεύθυνση».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Τρίπολη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Αποπνικτική είναι σήμερα (23/4) η ατμόσφαιρα σε όλη τη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο