Κώστας Βλάσης: "Οφείλουμε να ζητήσουμε μία από καρδιάς «συγγνώμη» στους οπαδούς και φίλους της παράταξής μας".

Ασφαλώς η - για τεχνικούς λόγους- ματαίωση της διαδικασίας για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί πλήγμα για το κόμμα μας και δικαιολογημένη αιτία θλίψης και οργής για τους οπαδούς μας, οι οποίοι μαζικά και με το (αναμενόμενο) άνοιγμα των καλπών έσπευσαν σ' αυτές.

 

Από αυτούς οφείλουμε να ζητήσουμε μία από καρδιάς "συγγνώμη" και να τους βεβαιώσουμε ότι αντιλαμβανόμεθα πλήρως και τη στεναχώρια τους και την εύλογη οργή τους.
Αν υπεύθυνοι για το λυπηρό αυτό γεγονός υπάρχουν και μέσα στο κόμμα μας, είναι βέβαιον ότι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα ενεργήσουν, άμεσα και αυτόβουλα, όπως η κομματική τους θέση επιτάσσει.
Σε κάθε περίπτωση οι διαδικασίες θα συνεχιστούν. Τα όργανα της Παράταξής μας, με πρώτη την Κοινοβουλευτική Ομάδα, θα αποφασίσουν την περαιτέρω πορεία. Πρώτοι οφείλουν να δώσουν το παράδειγμα ανιδιοτέλειας, ενότητας και υψηλοφροσύνης οι υποψήφιοι πρόεδροι.
Είμαστε μεγάλο κόμμα, ιστορική παράταξη, γνωρίζουμε τη θέση μας και την αναγκαιότητά μας στις σημερινές δύσκολες για τη χώρα συνθήκες, αναγνωρίζουμε τυχόν λάθη και αδυναμίες μας, διδασκόμαστε και δυναμώνουμε από αυτά και προχωρούμε.
Ψηλά το κεφάλι, φίλες και φίλοι. Δεν θα αργήσουν οι καλύτερες ημέρες - και για τη Ν.Δ και , προπαντός, για την πατρίδα μας.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia