Εκλογές ΝΔ: Δείτε, οι ενδιαφερόμενοι, που ψηφίζετε, καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες

Στην ηλεκτρονική σελίδα της Νέας Δημοκρατίας http://nd.gr/ekloges-anadeiksis-proedrou έχει αναρτηθεί ο κατάλογος με τις διευθύνσεις όλων των εκλογικών κέντρων σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενόψει της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.

 

Σε 883 εκλογικά κέντρα και 1.290 κάλπες θα μπορούν να ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την εκλογή νέου προέδρου του κόμματος. Ηδη, οι σχετικοί κατάλογοι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του κόμματος ενώ και στο εξωτερικό θα υπάρξουν 44 εκλογικά τμήματα σε ευρωπαϊκές πόλεις.

‘Οσοι λοιπόν προσέλθουν στις κάλπες, θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο της χώρας ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους, ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών.

Κατά την προσέλευσή τους στα κέντρα, οι ψηφοφόροι θα υπογράφουν δήλωση με τα στοιχεία τους ενώ θα επισημαίνεται πως αποδέχονται τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές, τις πολιτικές θέσεις του κόμματος, ενώ αναλαμβάνουν και την υποχρέωση να τηρούν το Καταστατικό, τους Κανονισμούς και τις αποφάσεις του. Μαζί τους θα πρέπει να έχουν επίσημο αποδεικτικό δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία αλλά και 3 ευρώ που είναι το σχετικό αντίτιμο συμμετοχής στη διαδικασία.

Σε περίπτωση που υπάρξει δεύτερος γύρος, αυτός θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου και οι ψηφοφόροι που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να προσέλθουν στο ίδιο εκλογικό τμήμα που ψήφισαν την πρώτη φορά χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής. Αν κάποιος δεν ψηφίσει στον πρώτο γύρο δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στον δεύτερο.
Οι κάλπες θα ανοίξουν σε όλη τη χώρα, στις 7 το πρωί.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο