Συνάντηση της ΠΕΑ με την Πολιτευτή Εύη Τατούλη για θέματα της Αρκαδίας

Βαρυσήμαντες οι Δηλώσεις της Εύη Τατούλη, Νομικού και Πολιτευτή Αρκαδίας, στο Προεδρείο της Π.Ε.Α. για έργα που θα βοηθήσουν στην οικονομική ανάπτυξη της Αρκαδίας.

Κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης το Προεδρείο της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων έγινε δεκτό από την Πολιτευτή Αρκαδίας κ. Εύη Τατούλη στο πολιτικό της γραφείο στην Αθήνα, όπου ο επίτιμος Πρόεδρος κ. Γεώργιος Ζαραφέτας παρουσίασε τον νέο Πρόεδρος της Ένωσής μας κ. Νίκο Θεοδωρακόπουλο και τόνισε: Σας παρουσιάζω ένα νέο άνθρωπο όπου τον διακρίνει η εντιμότητα, η δραστηριότητα και το προσωπικό κύρος στον πολιτικό κόσμο της Αρκαδίας.
Ως πρόεδρος των απανταχού Δοξιατών, παρουσίασε αξιόλογο έργο. Όλα αυτά εγγυώνται ότι θα είναι συνεχιστής του σκοπού που ιδρύθηκε η Ένωσή μας που είναι η Ανάπτυξη της Μάνας Γης Αρκαδίας.
Στη συνέχεια παρουσίασε τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης κ. Νταβό Γεώργιο, επιχειρηματία, ο οποίος με τις τεράστιες γνώσεις του στη νέα τεχνολογία θα προβάλει το Συνέδριο παγκοσμίως, για ενημέρωση των απανταχού Λαών της Ορθοδοξίας.
Στο σημείο αυτό ο κ. Ζαραφέτας τόνισε: «Η Αρκαδία, κα Τατούλη, έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους, νέους πολιτικούς με νέες ιδέες, όπως εσείς, που οραματίζεσθε, στηρίζετε και προτείνετε το πρώτο Καταδυτικό Πάρκο της Πελοποννήσου να βρίσκεται στο Τυρό, γεγονός εξαιρετικά σημαντικό διά την ανάπτυξη της Κυνουρίας. Τέτοιες καινοτόμες προτάσεις μόνο νέοι άνθρωποι μπορούν να τις προτείνουν και να τις υλοποιήσουν, όπως η Πανελλήνια Ένωση Αρκάδων, μέσα από τις αναδρομικές ταυτότητες της Ιστορίας μας, της Θρησκεία μας και του Πολιτισμού μας.
Σήμερα που η εκποίηση των Αξιών και ο ανεπίτρεπτος εξευτελισμός του καθ΄εικόνα Θεού ανθρώπους, έχει δημιουργήσει πολλών ειδών κρίσεις, έρχεται η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων με κοινή συναίνεση Εκκλησίας και Πολιτείας και οργανώνει το 2ο Συνέδριο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, στην Αθήνα, στο Μουσείο της Παλαιάς Βουλής, με σκοπό την ανάδειξη των Ιστορικών Μονών της Αρκαδίας- Φάρο της Ορθοδοξίας και Άγιο Όρος της Πελοποννήσου, ώστε η Αρκαδία να προσφέρει σε διεθνείς γεωγραφικές περιοχές απευθυνομένη σε τουρίστες θρησκευτικού προσανατολισμού ή και σε προσκυνητές ομοδόξους».
Στο σημείο αυτό ο κ. Ζαραφέτας πρόσθεσε: «Κυρία Τατούλη, σας καλούμε να στηρίξετε δυναμικά τους σκοπούς του Συνεδρίου, όπου δίνει ανάταση στην Ορθοδοξία και την Ανάπτυξη της Αρκαδίας, με το προσωπικό κύρος που διακρίνει εσάς προσωπικά και ολόκληρη την οικογένεια Πέτρου Τατούλη, για την αγάπη στην Ορθοδοξία και στην Εκκλησία. Η Πανελλήνια Ένωση Αρκάδων αναγνώρισε την προσφορά του Πέτρου Τατούλη, που έγινε σε όλα τα μοναστήρια της Αρκαδίας, τα οποία τα έσωσε από πραγματικό αφανισμό, από την φθορά του χρόνου. Για την προσφορά του αυτή τιμήθηκε από την Π.Ε.Α. με τιμητική πλακέτα στην 1η Ημερίδα της Ορθοδοξίας στην Ι.Μ. Λούκους στο Άστρος».
Η κα Τατούλη απεδέχθη την πρόταση, συνεχάρη την Π.Ε.Α. για την μεγάλη Προσφορά της στην ανάπτυξη της Αρκαδίας και δήλωσε:
«Θα στηρίξω το Συνέδριο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Στόχος μας θα είναι στο Συνέδριο αυτό να κληθούν και να συμμετάσχουν Πατριάρχες από όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες και προσωπικότητες πέρα των Ελληνικών συνόρων, ώστε να σταλεί Μήνυμα αισιοδοξίας ενάντια στην παγκοσμιοποίηση, για την στήριξη της Ορθοδοξίας».
Στη συνέχεια η κα Τατούλη συνεχάρη τον Νέο Πρόεδρο κ. Θεοδωρακόπουλο Νίκο και του ευχήθηκε «Καλή Επιτυχία» στο έργο του για το καλό της Αρκαδίας.
Ο κ. Θεοδωρακόπουλος ενημέρωσε την κα Τατούλη για σοβαρά προβλήματα στη Γορτυνία, στην Υγεία, και στα απορρίμματα της περιοχής.
Η κα Τατούλη τόνισε ότι γνωρίζει τα προβλήματα της Γορτυνίας και σε συνεργασία με το Δήμο θα λυθούν σύντομα.
Όλη η συζήτηση διεξήχθη μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, όπου η κα Τατούλη ενημέρωσε το Προεδρείο της Π.Ε.Α. για όλους τους στόχους που έχει για την Ανάπτυξη της Αρκαδίας, αφήνοντας πίσω ένα παλιό αποτυχημένο μοντέλο. Η Αρκαδία θέλει νέα αναπτυξιακή πολιτική όπως «Το Καταδυτικό Πάρκο Τυρού», τη Ριβιέρα της Νοτίου Κυνουρίας.

Για την Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων
Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων
Αντώνης Δρεμέτσικας

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο