Α.Γιαννούλη: Λυπάμαι για όσα ψευδή και ανακριβή κυκλοφόρησαν για μένα και τη "Μαντινειακή Συμπολιτεία"

Σύντροφοι/συντρόφισσες Με έκπληξη αλλά και λύπη, πληροφορήθηκα ότι στην προχθεσινή 16/11/2015 συνέλευση μελών στο Εργατικό Κέντρο ειπώθηκαν τόσο για μένα προσωπικά όσο και για την Δημοτική Παράταξη ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι, ανακρίβειες και ψευδείς πληροφορίες, έτσι ένιωσα την ανάγκη να απευθυνθώ σε όλους/όλες με αυτό το μήνυμα για να μπαίνουν κάποια πρώτα πράγματα στη θέση τους.

 

Κατά πρώτον πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι ούτε η ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ αλλά ούτε κι εγώ προσωπικά, ενημερωθήκαμε με τον οποιοδήποτε τρόπο για την χθεσινή συνάντηση και την ανάγκη παρουσίας μας σε αυτή. Παρόλα αυτά, όπως ενημερώθηκα, έγινε ειδική μνεία και αναφορά στην απουσία μου/μας ενώ το ερώτημα που τέθηκε για το αν έχω προσκληθεί απαντήθηκε ψευδώς, καταφατικά.
Στην πορεία της συνέλευσης, και φυσικά με την άνεση που προσφέρει η απουσία αντίλογου, έγινε και η απαραίτητη -χωρίς επιχειρήματα πάντα- απαξιωτική αναφορά στο όλο έργο και την παρουσία της Κίνησης μας.
Για όσα ειπώθηκαν και για όλους όσοι - κακοπροαίρετα και στοχευμένα -απαξίωσαν τον αγώνα μας και την δράση μας, έχω να πώ τα εξής..
Η ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, η οποία συνεχίζει την λειτουργία της συλλογικά και δημοκρατικά μέσω της Συντονιστικής της Επιτροπής και των Ομάδων Εργασίας, δεν έπαψε ουτε στιγμή να είναι δυναμικά παρούσα σε όλα τα δημοτικά συμβούλια.
Χωρίς καμία βοήθεια ή στήριξη (για να μην πώ ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο), διεξάγει έναν συνεπή αγώνα στην βάση όσων προεκλογικά δεσμεύτηκε και υποστήριξε.
Ειναι φανερό ότι αυτό ενοχλεί κάποιους και κάποιες,που θα προτιμούσαν μια ανενεργό και άβουλη Κίνηση, υποταγμένη στα σχέδια τους και όχημα των προσωπικών ή άλλων τους επιδιώξεων.
Αυτό λοιπόν τους ξεκαθαρίζουμε ότι δεν πρόκειται να συμβεί.
Εμείς κόντρα σε όλα τούτα,αγωνιζόμαστε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις μέσα από την Δημοτική μας Κίνηση, για ένα καλύτερο Δήμο και μια Αυτοδιοίκηση που θα βρίσκεται στο πλευρό του κάθε δημότη, ιδιαίτερα σε αυτήν την δύσκολη για όλους μας εποχή.
Η όποια καλοπροαίρετη κριτική είτε προς το πρόσωπό μου, είτε προς στην δημοτική μας κίνηση, με στόχο την εξυπηρέτηση συλλογικών αναγκών και προτεραιοτήτων είναι πολύτιμη, εποικοδομητική και καλοδεχούμενη.
Η κακόβουλη όμως στοχοποίηση και η συκοφάντηση ανθρώπων και αγώνων με στόχο την ικανοποίηση μικροπολιτικών φιλοδοξιών και σκοπιμοτήτων θα ξεσκεπάζεται και θα λαμβάνει πάντα την απάντηση που της αξίζει.

Συντροφικά
Αντωνία Γιαννούλη
Επικεφαλής Κίνησης Δημοτών
ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ

Υ.Γ
Οσο για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, η θέση μας εξακολουθεί να είναι ίδια και απαράλλαχτη με όσα προεκλογικά διακηρύτταμε, οπότε και δεν κρίνω σκόπιμο ότι χρειάζεται η όποια επανάληψη. Η στάση μας εδώ κι ένα χρόνο και ξεκάθαρη είναι και μας έχει δικαιώσει.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia