Εύη Τατούλη: Καθαρή οικονομικά ΝΔ με όραμα απέναντι στον ταξικό ρεβανσισμό Τσίπρα – Καμμένου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρέπει να μιλήσουν καθαρά οι υποψήφιοι για την ηγεσία της ΝΔ για τα οικονομικά του κόμματος και να διώξουν την σκιά που σέρνεται και λερώνει την παράταξη, ανέφερε η υποψήφια βουλευτής Αρκαδίας στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, Εύη Τατούλη, με αφορμή την επίσκεψη του υποψηφίου για την προεδρία της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τρίπολη.

«Αν δεν νοικοκυρέψουμε το μαγαζί μας, τότε ποια ακριβώς είναι τα εχέγγυα που έχουμε προκειμένου να νοικοκυρέψουμε οικονομικά τη χώρα;» συνέχισε η κα Τατούλη που εξέφρασε τον προβληματισμό της για την παράταξη την οποία ανήκει.

«Αυτό που προέχει είναι η αναδιάταξη του κόμματος, η ανάκτηση της αξιοπιστίας των πολιτών, αλλά και η εκπόνηση ενός σχεδίου για έξοδο από την οικονομική κρίση» ανέφερε στην συνέχεια υπογραμμίζοντας ότι «η εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου στη ΝΔ έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, ιδιαίτερα επειδή η απαισιοδοξία για το σήμερα και το αύριο είναι έκδηλη στους πολίτες».

«Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου προσπαθεί να εξοντώσει την μέση αστική ελληνική οικογένεια και εκείνο το οποίο πρέπει γρήγορα να βρεθεί είναι μία παράταξη που θα ενσαρκώσει σε επίπεδο ιδέας αυτό που σήμερα της λείπει», είπε χαρακτηριστικά.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 lads

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε χθες το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας...

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο