Ο Τάσος Κάβουρας εξηγεί γιατί δεν είναι υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γραπτή ανακοίνωση του Τάσου Κάβουρα για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και για την μη υποψηφιότητα του με το ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας.

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές μετά την ψήφιση στη βουλή στις 12 Ιουλίου της Συμφωνίας με τους δανειστές , με ευρεία πλειοψηφία και με τριετές χρονικό πλαίσιο εφαρμογής , το διακύβευμα είναι: α) να γίνει η κατά το δυνατόν ορθή διαχείριση στη κατεύθυνση εξεύρεσης ισοδυνάμων για την ανακούφιση των κατώτατων οικονομικά στρωμάτων , αλλά και στην βέλτιστη αξιοποίηση των πακέτων οικονομικής βοήθειας και β) να υπάρξει σαφής οριοθέτηση του παλιού πολιτικού συστήματος και απόρριψη του και ενίσχυσης των δυνάμεων του αύριο που θα οδηγήσουν τη χώρα στην αποτίναξη των μνημονίων και της λιτότητας.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μόνο η Αριστερά , ο ΣΥΡΙΖΑ , μπορεί να βγάλει τη χώρα από την περιδίνηση της κρίσης και των μνημονίων. Η σύνθεση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου για το νομό Αρκαδίας , έπρεπε να είναι τέτοια ώστε να εκπροσωπείται η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία της όλης Αρκαδίας και ως πρωτεύουσας της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Όμως , αυτό δεν επετεύχθη καθόσον υπήρξαν ιδιοκτησιακές λογικές , παλαιοκομματικές μέθοδοι , και παρεμβάσεις υψηλών γνωριμιών.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ , που έχει την αποκλειστική ευθύνη της συγκρότησης των ψηφοδελτίων όφειλε πριν πάρει την απόφαση και την στείλει την Παρασκευή 4/09 μόνο για τυπική επικύρωση στη Τρίπολη , να σκύψει περισσότερο πάνω στα θέματα της Αρκαδίας και να αξιολογήσει όλες τις εναλλακτικές πολιτικές προτάσεις , που από πολλούς κατατέθηκαν. Σήμερα , βρισκόμαστε μπροστά στο φαινόμενο να ανακηρύσσεται βουλευτής νομού Αριστερού κόμματος δίχως κανένα κοινωνικό ή άλλο αγώνα στην Αρκαδία. Στη καθομιλουμένη και όπως ήδη σχολιάζεται στο διαδίκτυο , διορισμένος!

Μετά από αυτή την εξέλιξη , απέσυρα την υποψηφιότητα μου , καθόσον σε διαφορετική περίπτωση θα νομιμοποιούσα αντιδημοκρατικές διαδικασίες , θα ήμουν ανακόλουθος με τις αρχές μου και θα βρισκόμουν απέναντι στο περί δικαίου αίσθημα. Η Αριστερά δεν είναι ταμπέλα , αλλά τρόπος ζωής , προσφοράς και διαχρονικής παρουσίας σε κοινωνικούς αγώνες.

Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν και με στήριξαν στη μακρόχρονη παρουσία μου σε εκλογικές αναμετρήσεις. Να ευχαριστήσω τους φίλους και συντρόφους μου που η κοινή μας συμπόρευση ήταν έντιμη και ειλικρινής. Ο αγώνας συνεχίζεται. Παραμένω σταθερός και αταλάντευτος στην Αριστερά , στον ΣΥΡΙΖΑ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο