Γεννηματά: Tο ΠΑΣΟΚ θα είναι η θετική έκπληξη των εκλογών. Δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία.(photos)

Η χώρα χρειάζεται σταθερή πορεία και δεν έχει ανάγκη από μαγκιές. Δεν θα υπάρχει αυτοδυναμία, σημείωσε γιατί κανένας μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος της εξόδου από την κρίση. Ζήτησε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών, έτσι ώστε το ΠΑΣΟΚ να έχει τη δύναμη και να γίνει ο καταλύτης για αυτή τη προσπάθεια.
Στην ομιλία της σε ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο αναφέρθηκε στο πρώτο βήμα που έγινε στην κεντροαριστερά καθώς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ συνεργάστηκαν, δημιουργώντας  τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.
 
Η συνεργασία μας είναι στρατηγικής σημασίας, δημιουργούμε τον τρίτο, προοδευτικό πόλο διακυβέρνησης που έχει ανάγκη η χώρα μας. Είμαστε αισιόδοξοι, θα είμαστε η θετική έκπληξη των εκλογών.
 
Ο κ. Μειμαράκης και η παράταξη του  δεν μπορεί. Με ευθύνη της παράταξης του φτάσαμε έως εδώ.
 
 Ο ειδικός φόρος Τσίπρα, μπαίνει πλέον παντού. Από εδώ και στο εξής, κάθε ευρώ που χάνεται από την τσέπη του κάθε εργαζόμενου - συνταξιούχου - επιχειρηματία έχει την υπογραφή και τη φωτογραφία του κύριου Τσίπρα.
 
Να σημειωθεί πως έκανε και ειδική αναφορά στην Αρκαδία και στα έργα που έγιναν αλλά και στα κονδύλια που εξασφάλισε ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κατά τη διάρκεια της συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία. 
 

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia