Νέα δημοσκόπηση: Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 3%

Πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός ο Αλέξης Τσίπρας Προβάδισμα τριών ποσοστιαίων μονάδων για τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου διαπιστώνει δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

 

Σύμφωνα με τη μέτρηση, στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 25%, ενώ η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί με 22%.

Την τρίτη θέση μοιράζονται Ποτάμι και ΚΚΕ με ποσοστό 6%, ακολουθεί η Χρυσή Αυγή που συγκεντρώνει το 5,5%, η Λαϊκή Ενότητα με 5%, το ΠΑΣΟΚ και η Ένωση Κεντρώων με 4,5% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%.

Η αδιευκρίνιστη ψήφος κυμαίνεται στο 14,5%.

Πιο δημοφιλής πολιτικός Αρχηγός αναδεικνύεται ο Αλέξης Τσίπρας με ποσοστό 23%, όμως ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ακολουθεί με διαφορά μόλις 0,5% (22,5%). Τρίτος δημοφιλέστερος ο Σταύρος Θεοδωράκης (19,5%) ενώ η Φώφη Γεννηματά κατατάσσεται τέταρτη, συγκεντρώνοντας το 16%. Ο Πάνος Καμμένος συγκεντρώνει ως αρχηγός το 13,5% θετικών γνωμών, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται και ο Δημήτρης Κουτσούμπας (13%). Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης συγκεντρώνει 10% θετικών γνωμών. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, συγκέντρωσε 5% θετικών αλλά και 54% αρνητικών γνωμών.

 

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia