Γ.Πανούσης από την Τεγέα: Αντίσταση στην παγκοσμιοποίηση και την Ευρώπη των εμπόρων μέσα από τις τοπικές κοινωνίες (vid)

Η Τεγέα και η Αρκαδία ας δείξει το δρόμο και στους άλλους Για την ανάγκη να ξαναμαζευτούμε, όπως χαρακτηριστικά είπε, αλλά και την ανάγκη να εμπιστευτούμε εκ νέου τους θεσμούς και τη δημοκρατία, την ανάγκη να νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλο και να δουλέψουμε και εμείς και τα παιδιά μας με αισιοδοξία, μίλησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Αρκάς και Τεγεάτης, Γιάννης Πανούσης, σε δηλώσεις του λίγο μετά τα εγκαίνια της 45ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας και της 132ης Εμποροπανήγυρης, αργά το βράδυ της Παρασκευής 14 Αυγούστου.

Ο κ. Πανούσης ανέφερε πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος, ο άλλος δρόμος οδηγεί στην κατάθλιψη και στο να τρώει ο ένας τον άλλο.

 

Και συνέχισε λέγοντας πως πρέπει να αντισταθούμε στην Παγκοσμιοποίηση και στην Ευρώπη των Εμπόρων μέσα από τις τοπικές κοινωνίες.
Μίλησε για το Αρκαδικό Ιδεώδες, τη συμφιλίωση δηλαδή του ανθρώπου με τη φύση, την αρμονία του ανθρώπου με ό,τι είναι φυσικό, κάτι όμως που εκσυγχρονίζεται σε συνδυασμό με τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την ιστορία, την παιδεία και τις καινοτόμες ιδέες.

Τόνισε πως φεύγει περισσότερο αισιόδοξος από αυτόν τον τόπο τον οποίον πάντα αγαπούσα και πάντα πίστευα και ανέφερε πως βλέπει ανθρώπους πολλών γενιών να έχουν βρει το δρόμο τους και κατέληξε με την ευχή να δείξει τον δρόμο η Τεγέα και η Αρκαδία και σε όλους τους άλλους..

Ο Υπουργός δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για τις τελευταίες εξελίξεις και τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia