Τα τερτίπια της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Ξημερώματα θα γίνει πάλι η ψηφοφορία για την έγκριση ή όχι των μέτρων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάντηση στην επιστολή του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται πως έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία και προβάλει ενστάσεις σε ότι αφορά το χρόνο σύγκλησης των επιτροπών, μεταθέτοντας έτσι τη διαδικασία για την Πέμπτη το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν από λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, η κα. Κωνσταντοπούλου επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό και του ανέφερε πως την Τετάρτη θα συνέρθει το προεδρείο της Βουλής προκειμένου να αποφασίσει επί της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί.

Ως εκ τούτου η σύγκληση των επιτροπών της βουλής για το θέμα δεν μπορεί, σύμφωνα με την ΠτΒ, παρά να γίνει την Πέμπτη το πρωί και να “πιέσει” έτσι ενδεχομένως για αργά το βράδυ της Πέμπτης την Ολομέλεια για την ψήφιση της συμφωνίας.

Θυμίζουμε πως ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε επιστολή στην κα. Κωνσταντοπούλου με την οποία της ζητούσε την έναρξη των εργασιών της Βουλής και συγκεκριμένα ανέφερε πως επιθυμούσε τη συνεδρίαση των Επιτροπών την Τετάρτη, έτσι ώστε να συνέλθει και η Ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας δήλωνε: “Η πρόθεση μου, ώστε να μην υπάρχουν δικαιολογημένες αντιδράσεις για το πιεστικό χρονοδιάγραμμα, είναι να κατατεθεί σήμερα το σχετικό νομοσχέδιο για να διανεμηθεί εγκαίρως στους Βουλευτές. Στη συνέχεια μπορούν να συνεδριάσουν οι αρμόδιες Επιτροπές την Τετάρτη 12 Αυγούστου και η διαδικασία να ολοκληρωθεί με τη συνεδρίαση της Ολομέλειας την Πέμπτη 13 Αυγούστου”.

aftodioikisi.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024 Το Πάσχα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας...

Πρεμιέρα για πέντε ταινίες: Ξεχωρίζει η «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Unboxholics

Οι ταινίες που προβάλλονται στα Victoria Cinemas Cineville Τρίπολης Πρόγραμμα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο