Κώστας Βλάσης: Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να στηριχτούν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κώστας Βλάσης:

«Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις & ο ιδιωτικός τομέας πρέπει να στηριχτούν και να στηρίζονται με κάθε δυνατό τρόπο, ειδικά αυτή την εποχή….»
Ερώτηση με θέμα «Άμεση ανάγκη πρόσθετης παράτασης της δυνατότητας εξόφλησης επιταγών πριν την καταχώριση των εκδοτών τους στον ‘’Τειρεσία’’» κατέθεσε ο Βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ κ. Κώστας Βλάσης, από κοινού με ομάδα Βουλευτών της ΝΔ, προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ε. Τσακαλώτο, στις 24/7/2015.

Στην εν λόγω Ερώτηση προβάλλεται η αναγκαιότητα να προστατευθούν οι επιχειρηματίες, οι οποίοι χωρίς δική τους υπαιτιότητα και λόγω της τραπεζικής αργίας, έχουν εκδώσει ακάλυπτες επιταγές, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να μπουν στην «μαύρη» λίστα του «Τειρεσία»

 

Τονίζεται ότι η τραπεζική αργία έχει επιφέρει τεράστιο πλήγμα στην ήδη φθίνουσα επιχειρηματική και εμπορική δραστηριότητα στη χώρα, γι’ αυτό ζητείται από τον Υπουργό να προχωρήσει αμέσως σε νομοθετική ρύθμιση για πρόσθετη εύλογη παράταση του χρόνου αποπληρωμής των ακάλυπτων επιταγών των επιχειρήσεων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο