Κώστας Βλάσης: Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να στηριχτούν

Κώστας Βλάσης: «Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις & ο ιδιωτικός τομέας πρέπει να στηριχτούν και να στηρίζονται με κάθε δυνατό τρόπο, ειδικά αυτή την εποχή....»Ερώτηση με θέμα «Άμεση ανάγκη πρόσθετης παράτασης της δυνατότητας εξόφλησης επιταγών πριν την καταχώριση των εκδοτών τους στον ‘’Τειρεσία’’» κατέθεσε ο Βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ κ. Κώστας Βλάσης, από κοινού με ομάδα Βουλευτών της ΝΔ, προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Ε. Τσακαλώτο, στις 24/7/2015.

Στην εν λόγω Ερώτηση προβάλλεται η αναγκαιότητα να προστατευθούν οι επιχειρηματίες, οι οποίοι χωρίς δική τους υπαιτιότητα και λόγω της τραπεζικής αργίας, έχουν εκδώσει ακάλυπτες επιταγές, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να μπουν στην «μαύρη» λίστα του «Τειρεσία»

 

Τονίζεται ότι η τραπεζική αργία έχει επιφέρει τεράστιο πλήγμα στην ήδη φθίνουσα επιχειρηματική και εμπορική δραστηριότητα στη χώρα, γι’ αυτό ζητείται από τον Υπουργό να προχωρήσει αμέσως σε νομοθετική ρύθμιση για πρόσθετη εύλογη παράταση του χρόνου αποπληρωμής των ακάλυπτων επιταγών των επιχειρήσεων.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia