Καμμένος: Θα ψηφίσουμε αυτά που συμφωνήσαμε και μόνο – Στηρίζουμε την κυβέρνηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για ομόφωνη απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων να στηρίξει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό και να ψηφίσει τη συμφωνία, ωστόσο μόνο στα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί κατά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών έκανε λόγο μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Καμμένος: Θα ψηφίσουμε αυτά που συμφωνήσαμε και μόνο – Στηρίζουμε την κυβέρνηση

«Είναι ομόφωνα αποδεχτό ότι προχθές το βράδυ έγινε ένα πραξικόπημα», δήλωσε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας. «Ο πρωθυπουργός εκβιάστηκε να αποδεχτεί ένα κείμενο εντελώς διαφορετικό από το κείμενο που είχε ψηφίσει η Βουλή. Το πραξικόπημα συνεχίζεται και στην Ελλάδα.

Επιθυμούν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση ανατρέποντας ακόμη και την απόφαση του δημοψηφίσματος. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει αυτό, να πέσει η κυβέρνηση», τόνισε κατηγορηματικά και συνέχισε:
«Οι ΑΝΕΛ στηρίζουμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, δεσμευόμαστε ότι θα ψηφίσουμε αυτά που συμφωνήσαμε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και μόνο και όχι οτιδήποτε άλλο επιβλήθηκε».
Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι, το οποίο θέλει να μην αποφασίζουν οι λαοί αλλά κάποιοι στο Βερολίνο, συνέχισε, ενώ σε ερώτηση για την φημολογούμενη δημιουργία κυβέρνησης ειδικού σκοπού, απάντησε πως είναι αυτό που επιδιώκουν αυτοί που κάνουν το πραξικόπημα.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους τι πρόκειται να ψηφίσει ο ίδιος είπε: «Για την Τετάρτη δεν υπάρχει κανένα θέμα»

 

ethnos.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο