Καμμένος: Θα ψηφίσουμε αυτά που συμφωνήσαμε και μόνο - Στηρίζουμε την κυβέρνηση

Για ομόφωνη απόφαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων να στηρίξει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό και να ψηφίσει τη συμφωνία, ωστόσο μόνο στα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί κατά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών έκανε λόγο μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Καμμένος: Θα ψηφίσουμε αυτά που συμφωνήσαμε και μόνο - Στηρίζουμε την κυβέρνηση


«Είναι ομόφωνα αποδεχτό ότι προχθές το βράδυ έγινε ένα πραξικόπημα», δήλωσε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας. «Ο πρωθυπουργός εκβιάστηκε να αποδεχτεί ένα κείμενο εντελώς διαφορετικό από το κείμενο που είχε ψηφίσει η Βουλή. Το πραξικόπημα συνεχίζεται και στην Ελλάδα.


Επιθυμούν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση ανατρέποντας ακόμη και την απόφαση του δημοψηφίσματος. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει αυτό, να πέσει η κυβέρνηση», τόνισε κατηγορηματικά και συνέχισε:
«Οι ΑΝΕΛ στηρίζουμε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, δεσμευόμαστε ότι θα ψηφίσουμε αυτά που συμφωνήσαμε στο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και μόνο και όχι οτιδήποτε άλλο επιβλήθηκε».
Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το παιχνίδι, το οποίο θέλει να μην αποφασίζουν οι λαοί αλλά κάποιοι στο Βερολίνο, συνέχισε, ενώ σε ερώτηση για την φημολογούμενη δημιουργία κυβέρνησης ειδικού σκοπού, απάντησε πως είναι αυτό που επιδιώκουν αυτοί που κάνουν το πραξικόπημα.


Ερωτηθείς από δημοσιογράφους τι πρόκειται να ψηφίσει ο ίδιος είπε: «Για την Τετάρτη δεν υπάρχει κανένα θέμα»

 

ethnos.gr

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia