Εύη Τατούλη: Μια βαθειά ανάσα για την χώρα που σήμερα ξεκινάει να ανασαίνει

Η πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη λίγο μετά την συμφωνία προσχώρησε σε γραπτή δήλωσή της:

Μια βαθειά ανάσα για την χώρα που σήμερα ξεκινάει να ανασαίνει. Η Ευρώπη στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Χείρα βοηθείας στον πρωθυπουργό χωρίς ανταλλάγματα εξουσίας από τις φιλοευρωπαικές πολιτικές δυνάμεις της αντιπολίτευσης.

Δεν είναι ώρα για ενδοσκόπηση. Ωστόσο, την ίδια στιγμή που όλοι σήμερα μιλούν για ένα νέο ξεκίνημα, οι πολίτες έχουν ξεκινήσει εδώ και επτά χρόνια να πληρώνουν την παλινόρθωση της χώρας. Ήρθε η ώρα για τις πολιτικές δυνάμεις να αξιοποιήσουν τις θυσίες των πολιτών με την απόλυτη επίγνωση ότι οι πολίτες δεν μπορούν πια να συνεισφέρουν πολλά.

Τα έχουν δώσει σχεδόν όλα. Ήρθε η ώρα για βαθιές θεσμικές τομές και αλλαγή του τρόπου διοίκησης της πατρίδας. Πατρίδα ελεύθερη είναι η αυτάρκης χώρα που αξιοποιεί τις δικές της δυνάμεις σε ανθρώπους και πόρους, και επιβιώνει με αυτόν τον τρόπο στο ανταγωνιστικό διεθνές οικονομικό περιβάλλον.

Αυτήν την πατρίδα εμείς θέλουμε και θα επιδιώξουμε με σύνεση, νηφαλιότητα, σχέδιο και χωρίς κραυγές λαϊκισμού

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο