ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ- Απαράδεκτος ο Μάνφερντ Βέμπερ!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαθύτατα αντιδημοκρατική και εντελώς απαράδεκτη» χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης τη στάση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα.

«Η στάση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Μάνφρεντ Βέμπερ κατά την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο ήταν βαθύτατα αντιδημοκρατική και εντελώς απαράδεκτη.

Ο κ. Βέμπερ με τους χαρακτηρισμούς του απέναντι στον Πρωθυπουργό της χώρας προσέβαλλε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό και, με την ευθεία παρέμβασή του σε εσωτερικά εθνικά ζητήματα της Ελλάδος, υπερέβη όχι μόνο τα όρια της θεσμικής του λειτουργίας, αλλά και στοιχειωδών κανόνων δημοκρατίας και σεβασμού.

Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα οφείλει να σταθεί αντάξιο της ιστορίας του και σε αυτή την κρίσιμη για την Ελλάδα και τη μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια στιγμή να ξεπεράσει αναχρονιστικές συμπεριφορές και να λειτουργήσει προς όφελος των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών και της σταθερότητας της Ευρωζώνης.

Για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες μοναδική κόκκινη γραμμή αποτελεί η παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο