Στο Αίγιο ο 2ος Αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας motocross

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μία σπουδαία διοργάνωση θα φιλοξενήσει το Αίγιο την ερχόμενη Κυριακή (5/3) με συμμετοχές αθλητών από όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Πρόκειται για τον 2ο αγώνα του κυπέλλου Ελλάδας motocross για το 2023 που θα διοργανώσει η ΠΑΛΕΜΟΤ και θα πραγματοποιηθεί στην πίστα «Δωροθέα Αναστασοπούλου», η οποία είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους αθλητές και του φίλους του συναρπαστικού αθλήματος του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η Λέσχη του Αιγίου, εκτός από το οργανωτικό, αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στο αγωνιστικό σκέλος, όπως συνέβη και στον πρώτο αγώνα της χρονιάς για την ίδια διοργάνωση που έγινε στην Κρήτη. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10.30π.μ. και η είσοδος για τους θεατές θα είναι ελεύθερη.

{pdf=https://www.pna.gr/images/pdf/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%9A%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%A0%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%9C%CE%9F%CE%A4-2023_compressed.pdf?_t=1677665248|100%|800|google}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο