Πρώτος στο Πανελλαδικό ο Κακουρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για τον αθλητή του Smash Tripolis Θάνο Κακουρίδη. Στο 1ο Ε2 Πανελλαδικό τουρνουά της χρονιάς που έγινε στην Καλαμάτα σημείωσε εξαιρετική απόδοση και κατέλαβε την 1η θέση.

Σε ταμπλό 45 ατόμων μαζί με τα προκριματικά ο Κακουρίδης κέρδισε στον πρώτο γύρο τον Χαϊδεμένο από την Πεύκη με σκορ 62 63. Στον δεύτερο γύρο κέρδισε τον Καρατζά από την Πάτρα με σκορ 60 63 και στον επόμενο γύρο επικράτησε του Φορτώση επίσης από την Πάτρα με σκορ 60 62. Στον ημιτελικό ο Θάνος Κακουρίδης αντιμετώπισε το νούμερο 1 του ταμπλό Γελαδάρη από το Φάληρο τον οποίο και κέρδισε με σκορ 61 62. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γελαδάρης δεν ήταν σε καλή μέρα μιας και αντιμετώπιζε πρόβλημα στη μέση. Στον μεγάλο τελικό ο Κακουρίδης αντιμετώπισε τον αθλητή από την Πεύκη Ζάχο σε ένα συγκλονιστικό αγώνα μεγάλης διάρκειας και συνεχών ανατροπών. Τελικά ο Θάνος επιβλήθηκε του αντιπάλου του στο τρίτο σετ  με σκορ 67(4) 75 63. 

Άξιος συγχαρητηρίων για μια ακόμα φορά ο Θάνος Κακουρίδης ο οποίος καταφέρνει να διατηρεί την αγωνιστική του απόδοση σταθερά στο υψηλότερο επίπεδο.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο