Το “Χάρισε Ζωή” του Πανεπιστημίου Πατρών στο Tripolis Sports Camp 2022

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη, και κ. Δημητρόπουλου θα ήθελαν δημόσια να ευχαριστήσουν την καθηγήτρια κα. Andrea Paola Rojas και τις φοιτήτριες του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την επίσκεψη τους στο Tripolis Sports Camp 2022.

Ήταν η 3η φετινή μας δράση με το ΚΕΔΜΟΠ -“Χάρισε Ζωή” του Πανεπιστημίου Πατρών. Όλα τα παιδιά του Tripolis Sports Camp έπαιξαν ζωγραφίζοντας και μαθαίνοντας σ’ ένα διαδραστικό μάθημα τον σημαντικό ρόλο που παίζει στην ζωή μας η σωστή διατροφή και ο ύπνος.

Η κα. Andrea Paola Rojas με τις συνεργάτιδές της επισκέφτηκαν δύο φορές τα παιδιά του Τripoliς Sports Camp  στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης, χάρισαν τις πολύτιμες γνώσεις τους σε όλα τα παιδιά και έδωσαν νέο ραντεβού τις επόμενες εβδομάδες, με νέα παιχνίδια και δράσεις. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο