Tyros OpenSea Swim Event το Σάββατο 16/7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η θάλασσα γιορτάζει στην Κυνουρία τον Ιούλιο με το «Φεστιβάλ Θάλασσας και Αλιείας» που διοργανώνεται στον Τυρό Αρκαδίας 13-18 Ιουλίου 2022.

Το φεστιβάλ θα κορυφωθεί με μια μοναδική κολυμβητική γιορτή που διοργανώνει η «Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ Κοιν.Σ.Επ» με τη μεγάλη διοργανωτική εμπειρία σε multisport eventόπως το Tyros Triathlon και το Tyros Run.

To Σάββατο 16 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Tyros OpenSea Swim Event βάζοντας δυναμικά τον Τυρό Αρκαδίας και την Νότια Κυνουρία στο χάρτη των αγώνων Ανοιχτής Θαλάσσης και φιλοδοξώντας να γίνει θεσμός συνδυάζοντας την δυναμική της αγωνιστικής συμμετοχής και την εμπειρία του αθλητικού τουρισμού

Οι συμμετέχοντας θα βιώσουν μια μοναδική κολυμβητική εμπειρία στο ιδανικό σκηνικό που διαμορφώνει το Μυρτώο Πέλαγος και ο Πάρνωνας.

Το Tyros OpenSea Swim Event περιλαμβάνει κολύμβηση 1500μ, 3000μ. και παιδική διαδρομή 500μ. Τα καταγάλανα νερά του θαλάσσιου στίβου σε συνδυασμό με τη εμπειρία και τη γνώση των διοργανωτών σε άρτια οργανωμένους και ασφαλής αγώνες εγγυόνται τη μοναδική αθλητική και ταξιδιωτική εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ στο επίσημο site της διοργάνωσης www.tyros-seafestival.gr, έως την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022.

Το πρόγραμμα του TYROS SEA FESTIVAL, περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, χορευτικές επιδείξεις, προβολές ταινιών, ημερίδα πρώτων βοηθειών, φωτογραφική έκθεση, μουσική βραδιά, έκθεση ξύλινων σκαφών σε κλίμακα, SUP και Kayak μαθήματα και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το φεστιβάλ και όλες οι εκδηλώσεις του είναι μια διοργάνωση της Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ ΚΟΙΝΣΕΠ και είναι ενταγμένο στο Ε.Π. ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

Κολυμβητικό event από την Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ Κοιν.Σ.Επ, στα πλαίσια του “Φεστιβάλ  Θάλλασσας και Αλιείας στον Tυρό Αρκαδίας”

Ημερομηνία: Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Ώρα: 11:00πμ

Τοποθεσία: Όρμος Τυρού

Διάρκεια: 3ώρες

Είσοδος – συμμετοχή: Δωρεάν

1500m – 3000m και 500m παιδικοί

Εγγραφές; εδώ

Διαβάστε προσεκτικά την προκήρυξη του event

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο