H Τελετή υποδοχής της Ελληνικής Αποστολής στο Μεσογειακό Χωριό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έγινε σήμερα Tρίτη 28 Ιουνίου στο Μεσογειακό Χωριό η τελετή υποδοχής της Ελληνικής Αποστολής η οποία βρίσκεται στο Οράν της Αλγερίας για τους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες.

Μετά την έπαρση της Ελληνικής σημαίας και την ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου, ο Αρχηγός Αποστολής Νίκος Ξυλούρης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο του Χωριού για την θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία και σε ένδειξη ευγνωμοσύνης του πρόσφερε ένα συμβολικό δώρο. Ο Δήμαρχος με την σειρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους Έλληνες αθλητές.

Η Ελλάδα έως τώρα έχει συγκεντρώσει τέσσερα μετάλλια, δύο χρυσά στο Καράτε και δύο χάλκινα στη Πάλη και την Επιτραπέζια Αντισφαίριση. Ο Αρχηγός Αποστολής Νίκος Ξυλούρης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με τα έως τώρα αποτελές

ματα και αναμένει με σιγουριά ακόμα περισσότερες επιτυχίες για τους Έλληνες αθλητές.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο