1η και 2η θέση για Κοτσώνη και Κοράκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη και κ. Διονυσόπουλου συγχαίρουν τις αθλήτριες του ομίλου Κοτσώνη Ελένη και Κοράκη Χαρίκλεια για την διπλή τους επιτυχία στο Smash Fast Tournament.

Στο συγκεκριμένο open οι αθλήτριες της ΑΕΚ Τρίπολης κατέλαβαν τόσο την 1η, όσο και την 2η θέση του ταμπλό χαρίζοντας σε όλους τους παρευρισκόμενους έναν υπέροχο τελικό με πολλές συγκινήσεις. Στα αποτελέσματα του τουρνουά η Κοτσώνη Ελένη κατέκτησε την 1η θέση κερδίζοντας την Παπανικολάου με 2-0 σετ (64,61) και στον δεύτερο γύρο την Καψιμάλη με 2-0 σετ (60,60). Στα ημιτελικά με αντίπαλο την Παρασκευόπουλου δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα και επικράτησε με 2-0 σετ (62,64) μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο την συναθλήτριά της στον όμιλο τένις της ΑΕΚ, την Κοράκη Χαρίκλεια. Ο τελικός ήταν υπόθεση των κοριτσιών της ΑΕΚ Τρίπολης και βρήκε νικήτρια την Κοτσώνη με 2-0 σετ (60, 62). Η Κοράκη μέχρι την είσοδό της στον τελικό και την κατάληψη της 2ης θέσης πέρασε διαδοχικά το εμπόδιο της Δουκουμοπούλου με 2-0 σετ (60,60), της Παπαντώνη με wo και στα ημιτελικά της Ματζουράνη με 2-0 σετ (61 60).

Για μια ακόμη φορά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις δύο αθλήτριες του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης την Κοτσώνη Ελένη και την Κοράκη Χαρίκλεια για την διπλή συγκομιδή μεταλλίων και την προσπάθειά τους σε ένα ακόμα open. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους και καλή αγωνιστική συνέχεια στα καλοκαιρινά τουρνουά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας 24/4 (vid)

Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση στην αίθουσα «ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ» του...

3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού – Εφηβικού Μιούζικαλ

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού - Εφηβικού Μιούζικαλ θα πραγματοποιηθεί στις 26,27 και 28 Απριλίου 2023, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.  Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα, εδώ. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο