1η και 3η θέση για Σταυροπούλου και Παπαγιαννοπούλου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Volton Open

Σεπτεμβρίου 17, 2021
Με διπλή επιτυχία επέστρεψαν οι μικροί αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης από το τουρνουά volton που διοργάνωσε ο Αρκαδικός όμιλος αντισφαίρισης.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις των μεγάλων αθλητών του ομίλου μας σειρά πήραν τα 12άρια της ακαδημίας μας όπου κατέκτησαν στην κατηγορία των 14άρων ετών την 1η και 3η θέση των αγώνων.

Πιο συγκεκριμένα την 1η θέση κατέκτησε η Σταυροπούλου Ζωή και την 3η θέση η Παπαγιαννοπούλου Αγγελική σε 16άρι ταμπλό. Η Σταυροπούλου μέχρι τον τελικό επικράτησε της Πετροπούλου με 63 64 και της Αλεξοπούλου με 61 61. Στα ημιτελικά συνάντησε την συναθλήτρια της στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, την Παπαγιαννοπούλου Αγγελική, την οποία και κέρδισε με 60 61. Στον τελικό της διοργάνωσης η αθλήτριά μας κέρδισε την Βερέμη με 75 63 κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Από την άλλη η Παπαγιαννοπούλου, αν και 10 ετών αγωνίστηκε επιτυχημένα στην κατηγορία των 14αρων ετών. Μέχρι την είσοδό της στα ημιτελικά, όπου και αποκλείστηκε από την Σταυροπούλου, επικράτησε διαδοχικά της Παρασκευοπούλου Ελεάνας με 57 63 10 -5 και της Αθανασιάδη Θεοδώρας με 61 62 κατακτώντας την 3η θέση στο τουρνουά.

Διοίκηση και προπονητές θα ήθελαν να συγχαρούν δημοσίως τις αθλήτριες Σταυρόπουλου και Παπαγιαννοπούλου για αυτή την διπλή τους επιτυχία στο open τουρνουά του Smash Tripolis και τους εύχονται καλή συνέχεια και ανάλογη επιτυχία στα ενωσιακά τουρνουά που ακολουθούν το επόμενο διάστημα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝ.Γ.ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

 O ΕΦΟΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΛΗΣ

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia