Δυο εβδομάδες Tripolis Sports Camp – Αίτηση (video)

Για μια ακόμη χρονιά η λειτουργία του Tripolis Sports Camp είναι γεγονός και η συμμετοχή των παιδιών της πόλης μας είναι πέραν των προσδοκιών των διοργανωτών. 

[iframe width=”1236″ height=”694″ src=”https://www.youtube.com/embed/ke0rKJ105K0″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Δύο εβδομάδες έχουμε διανύσει με τους μικρούς κατασκηνωτές μας να είναι πολύ ενθουσιασμένοι, τόσο από το ανανεωμένο μας πρόγραμμα , όσο και από τις υπέροχες εγκαταστάσεις του ΚΔΑΠ της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας “Η Ζωοδόχος Πηγή”.

Την φετινή χρονιά το Tripolis Sports Camp δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης, όπου είναι και η φυσική του έδρα. Ο λόγος ήταν οι Πανελλήνιες εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων για την εισαγωγή των υποψηφίων στην σχολή ΣΕΦΑΑ. Ο δεύτερος και πιο σημαντικός λόγος είναι  η συνδιοργάνωση του αθλητικού φετινού καλοκαιριού με το ΚΔΑΠ της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας “Η Ζωοδόχος Πηγή”. Έτσι τα παιδιά που μας επισκέπτονται μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στον αθλητισμό και την δημιουργική απασχόληση και να περάσουν ένα πραγματικά μοναδικό καλοκαίρι.

Ο αθλητισμός για το Tripolis Sports Camp αποτελεί κάτι παραπάνω από τον βασικό κορμό του προγράμματος, αφού τα αθλήματα εναλλάσσονται ανά μέρα και εβδομάδα κρατώντας σε εγρήγορση το μυαλό και το σώμα των λιλιπούτιων φίλων μας. Αθλήματα όπως το τένις και το ποδόσφαιρο (ΑΕΚ Τρίπολης), το Handball, τα παραδοσιακά παιχνίδια και φυσικά η μουσικοκινητική αγωγή με τους παραδοσιακούς χορούς (Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος ‘Αρκάδων Δρώμενα’) ήταν μερικά από αυτά που διδάχτηκαν οι κατασκηνωτές μας τις δυο πρώτες εβδομάδες από τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Tripolis Sports Camp.

Το πρόγραμμα των δύο εβδομάδων έκλεισε με ένα φαντασμαγορικό Survivor Festival . Πλούσιες και ανταγωνιστικές πίστες για όλες τις ηλικίες (5 – 14 ετών)έκαναν τα παιδιά μας να διασκεδάσουν απίστευτα και να αναμένουν το επόμενο τους ραντεβού με το νέο πρόγραμμα του Tripolis Sports Camp. Στο νέο μας πρόγραμμα θα κυριαρχήσει πέρα από το τένις, τόσο το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης, όσο και αυτό του Beach Volley. Τέλος την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και τα πρώτα δύο πρώτα εσωτερικά του τουρνουά

Εν κατακλείδι αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την συνεργασία του Tripolis Sports Camp  με το ΚΔΑΠ της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας “Η Ζωοδόχος Πηγή”, η λειτουργία μας θα παραταθεί μέχρι και το τέλος Αυγούστου, κάτι το οποίο αποτελεί μεγάλη πρόκληση για το πρόγραμμα μας.

Περιμένουμε λοιπόν στο πρότυπο camp της Τρίπολης νέα παιδιά ηλικίας 4-14 ετών να βρεθούν στην αγκαλιά του συλλόγου μας και στην καρδιά του, στις εγκαταστάσεις τόσο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της πόλης όσο και σε αυτές του ΚΔΑΠ της  Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας στην Κάρτσοβα.

Μπορείτε να ενημερώνεστε ηλεκτρονικά, σε καθημερινή βάση  αναφορικά με τον σχεδιασμό και την λειτουργία του Tripolis Sports Camp 2021 πατώντας το παρακάτω link (https://www.tennisaek.gr/category/tripolis-sports-camp/ ), ή να μας καλέσετε στο 6972694448, όπου θα λύσουμε τυχόν απορίες σας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ. 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο