Accessibility Tools

Πανελλήνιος Πρωταθλητής (Ταε Κβο Ντο) και το 2016 ο εκπληκτικός Παναγιώτης Κοκκάλας.(pic)

Φεβρουαρίου 05, 2016
Νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής ο Αρκάς πρωταθλητής Παναγιώτης Κοκκάλας αγωνίστηκε στον τελικό της κατηγορίας του και αναδείχθηκε νικητής, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και υπερασπίζοντας τον τίτλο που είχε κατακτήσει το 2015. Πλέον μ' αυτή τη νίκη του εντάσσεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Τάε Κβον Ντο για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη τον προσεχή Απρίλιο!


Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή αγωνίστηκαν και άλλοι αθλητές του ΑΟΠΟΤ Τρίπολης. Επιτυχία και διάκριση υπήρξε με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από τον Αποστόλη Κωτσομητόπουλο στην κατηγορία του, ενώ αξιόλογη παρουσία είχαν οι Αναστάσιος Καρνέζης και Λευτέρης Τσουκαλάς, Γιάννα Βιτάλη και Δημήτρης Παπαντωνόπουλος.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και των υπόλοιπων Αρκάδων αθλητών συνεχίζονται με υψηλές βλέψεις και σύντομα θα υπάρξει αναλυτικό ρεπορτάζ για την αγωνιστική τους παρουσία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα!

 

contraepithesi.gr

Τελευταία τροποποίηση στις 6 Φεβρουαρίου 2016 %08:%Φεβ

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia

Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 3046 guests και κανένα μέλος

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr