Πέμπτος ο Βινατσέλας, έβδομη η Βακροπούλου στο Πανελλήνιο Ε-Ν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου διεξήχθη στην Κατερίνη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων στο οποίο συμμετείχαν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες στο χώρο του κλασικού αθλητισμού στις συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες. Αρκαδική παρουσία είχαμε αν και μειωμένη σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, αλλά με αξιόλογη παρουσία!

Για την ακρίβεια ο Αρκαδικός αθλητισμός εκπροσωπήθηκε στη συγκεκριμένη διοργάνωση στο «καλό» για τον Αρκαδικό στίβο αγώνισμα της Σφυροβολίας από τους Βινατσέλα και Βακροπούλου.
Αναλυτικότερα ο Θοδωρής Βινατσέλας του ΓΣ Αρκαδίας με επίδοση στα 61,51μ. κατάφερε να καταλάβει την 5η θέση στον τελικό του αγωνίσματός του βελτιώνοντας την ατομική του επίδοση από το πρόσφατο 58,82μ. Την ίδια ώρα η Γεωργία Βακροπούλου του ΓΣΜ Λύκαια κατέλαβε την 7η θέση μετά από βολή στα 40,83μ. που δεν είναι και η καλύτερή της επίδοση το 2017, αλλά και γενικότερα σε ατομικό επίπεδο. Η αθλήτρια από τη Μεγαλόπολη έχει δυνατότητες και κάτι περισσότερο και στον τελικό του αγωνίσματός του δεν βρέθηκε στην καλύτερή της ημέρα.
Παρ’ όλα αυτά και οι δύο εμφανίσεις των παιδιών που προαναφέραμε ήταν ιδιαίτερα αξιόλογες σε κάθε περίπτωση, αφού αποτέλεσαν ακόμη μια παρουσία σε τελικό Πανελληνίου πρωταθλήματος.

contraepithesi.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο