Άλλα σπόρ

Από νωρίς στα βαθιά ξεκινάνε οι μικροί αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.
Για 4η συνεχόμενη χρονιά το Summer sports academy θα βρίσκεται στην αθλητική εγκατάσταση του Smash tripolis tennis club, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών, για ένα καλοκαιρινό camp που θα μείνει αξέχαστο.
Η αντίστροφη μέτρηση για ένα ακόμη μοναδικά αθλητικό καλοκαίρι ξεκινά και το Tripolis Sports Camp είναι έτοιμο και πιο ανανεωμένο, αφού η διοργάνωση προδιαγράφεται λαμπρότερη από ποτέ!
Το ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις που διεξάγεται στη χώρα μας, επιστρέφει μετά από απουσία ετών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και το ενδιαφέρον από τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού ανά τον κόσμο είναι μεγάλο. 
Λίγο πριν τον σημαντικότερο, μέχρι στιγμής, αγώνα του τον τελικό του Roland Garros απέναντι στον Τζόκοβιτς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε ότι πέθανε η αγαπημένη του γιαγιά.
Αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, θα τεθεί στις 16:00 (ΕΡΤ1) ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Πότε και πού θα δούμε τον σημαντικό ημιτελικό του Roland Garros του Στέφανου Τσιτσιπά με αντίπαλο τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.
Μετά από πολλούς μήνες αδρανείας λόγω της πανδημίας τo Καλλιμάρμαρο γέμισε πάλι με παιδικές φωνές και χαμόγελα καθώς ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ‘Kids Love Sports’, που υλοποιείται από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και απευθύνεται…
Επ’ ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλασίας, ο Υφυπουργός Αθλητισμού μαζί με τον Υφυπουργό για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος, βουλευτές, τον πρόεδρο και στελέχη της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, μέλη των Εθνικών ομάδων και βετεράνους Πρωταθλητές έστειλαν και το μήνυμα της αναγκαιότητας για…
Τα ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ επιστρέφουν το Σάββατο 15 Μαΐου στο δημοτικό στάδιο Αργοστολίου με μεγάλα ονόματα και ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη μέσα από την Περιφερειακή Τηλεόραση του ΙΟΝΙΑΝ.
Σελίδα 1 από 162

logofootermedia