ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠοδόσφαιροΑστέρας Τρίπολης - Γιάννενα 6-0

Αστέρας Τρίπολης – Γιάννενα 6-0

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κατέκτησε την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Γυναικών και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α’ Εθνική κατηγορία σε αγώνες μπαράζ με τον Φείδωνα Άργους, έχοντας βαθμολογική διαφορά τεσσάρων βαθμών.

[iframe width=”1180″ height=”664″ src=”https://www.youtube.com/embed/NXCTuQoRr4w” title=”ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Γιάννενα 6-0″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Τα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος επικράτησαν με 6-0 της ομάδας των Ιωαννίνων, σε αγώνα που διεξήχθη στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Στο 17′ η Παπαγεωργίου έκανε το 1-0 και στο 33′ η Καραγιάννη το 2-0, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο δύο φορές σκόραρε η Scheers, στο 76′ και στο 90’+2′ και τα υπόλοιπα γκολ σημείωσαν η Καββαθά στο 79′ και η Χριστοφορίδη με πέναλτι στο 85′.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Θεοδωρακοπούλου (86′ Κέμου), Παπαγεωργίου (86′ Μητροπούλου), Αντωνίου, Μελισσού, Γεωργακοπούλου, Τζεβελέκου, Παπαμήτρου, Χριστοφορίδη (86′ Μαϊδιώτη), Καραγιάννη, Παντελάκη (64′ Scheers)

Μετάβαση στο περιεχόμενο