Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ πενθεί - Σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός κόσμος αποχαιρετά τον Μπάμπη Σκορπίδα

Ιουνίου 20, 2022
Ο Μπάμπης Σκορπίδας ταλαιπωρήθηκε καιρό από προβλήματα υγείας, τα οποία δεν κατάφερε να νικήσει παρά τη σκληρή του «μάχη» και έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ώρες στα 70 του χρόνια.

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τον θάνατο του Μπάμπη Σκορπίδα.

Ξημέρωσε η πιο δύσκολη ημέρα για την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Σήμερα, γεμάτοι θλίψη αποχαιρετάμε τον Γενικό Αρχηγό μας. 

Ο Μπάμπης Σκορπίδας, ο δικός μας Μπάμπης, έφυγε από τη ζωή αφήνοντας σε όλους εμάς την ευθύνη και την υποχρέωση να προσπαθούμε να αγαπάμε τον ΑΣΤΕΡΑ όπως τον αγάπησε εκείνος. Να προσφέρουμε στην ομάδα, όπως προσέφερε εκείνος. Να της δίνουμε την ψυχή μας, όπως την έδωσε κι εκείνος. 

Οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρης Μπάκος και κ. Γιάννης Καϋμενάκης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γιώργος Μποροβήλος, οι Αντιπρόεδροι, κ. Δημήτρης Μποροβήλος και κ. Δημήτρης Κενές, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι υπάλληλοι της ΠΑΕ και ολόκληρη η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζουμε την οδύνη μας για την απώλεια του Μπάμπη Σκορπίδα.

Του ανθρώπου που υπηρέτησε πιστά τον ΑΣΤΕΡΑ επί δεκαετίες από κάθε πόστο, που διετέλεσε επί σειρά ετών Γενικός Αρχηγός και του ανθρώπου που με την αδιάλειπτη παρουσία του συνέδεσε την ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ. 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. 

Καλό ταξίδι Μπάμπη, ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα συνεχίσει να σε κάνει υπερήφανο!

Είμαστε βέβαιοι ότι κι εσύ θα συνεχίσεις να προσέχεις τον ΑΣΤΕΡΑ από εκεί ψηλά που θα βρίσκεσαι!

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο.

Η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. με αφορμή το θάνατο του Μπάμπη Σκορπίδα στέλνει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ Τριπολης και στην οικογένεια του εκλιπόντος. Το κενό που αφήνει πίσω του ο Μπάμπης είναι μεγάλο. Υπήρξε ένας αγαπητός άνθρωπος και ένας άξιος παράγοντας του Αρκαδικού Ποδοσφαίρου. Υπηρέτησε με πίστη και πάθος για πολλά χρόνια την ομάδα της γειτονιάς του και ευτύχησε να τη δει να μεγαλουργεί στα σαλόνια της SUPER LEAGUE. Ως Γενικός Αρχηγός του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στάθηκε πάντα στο ύψος των περιστάσεων εκπέμποντας σοβαρότητα και αξιοπρέπεια μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Θα τον θυμόμαστε πάντα για την ευγενική του φυσιογνωμία και το γλυκό του χαμόγελο. Φίλε Μπάμπη καλό ταξίδι.

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ                                                     ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΓΚΑΣ

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia