Βεργέτης: «Το γρήγορο γκολ έκανε πιο εύκολο το έργο μας»

Ιανουαρίου 24, 2015
Μετά τη λήξη του νικηφόρου παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Τα σημαντικότερα των όσων δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός του Αστέρα έχουν ως εξής:

Αρχική τοποθέτηση: «Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων γιατί πάλεψαν σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Παρουσίασαν καλό θέαμα δεδομένων των συνθηκών. Εμείς σκοράραμε νωρίς και αυτό μας έδωσε προβάδισμα. Η ομάδα αντέδρασε πολύ καλά σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις, σκοράραμε και στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι»..

Για την πτώση των τελευταίων λεπτών: «Η ομάδα έχει κουραστεί πάρα πολύ. Σε σχέση με άλλες ομάδες έχουμε περισσότερα παιχνίδια, υπάρχει εξάντληση και προσπαθούμε με την επιστροφή κάποιων παιδιών, αλλά και με τους νέους να φρεσκάρουμε την ομάδα».

Αν ο Αστέρας ξεπερνά την κρίση: «Δεν ξέρω αν είναι η αρχή, προσπαθήσαμε, δεν πήραμε κάποια παιδιά για να φρεσκάρουμε το ρόστερ. Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος της αγωνιστικής κρίσης. Ο Μάσα είχε ένα χτύπημα στον αστράγαλο και ο Γιαννιώτας είχε κράμπες».

Για τον Ιγκλέσιας: «Ο Ιγκλέσιας έχει έρθει σε καλή κατάσταση και ελπίζω να μην αργήσει η μπλε κάρτα του από την Κίνα για να τεθεί στη διάθεσή μας».

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia